Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκαινίαστηκε το Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας


Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη εγκαινίασε σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας.

 
Το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες της Αστυνομικής Υπηρεσίας.
Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Νικόλαος.
Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και ο Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γεώργιος Γώγος.
Στην ομιλία της, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας. Και ήθελα να βρίσκομαι κοντά σας για να επιβεβαιώσω και να διαμηνύσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η περιφέρεια, είναι προτεραιότητα του καθημερινού σχεδιασμού της κυβέρνησης.
……. Δεν θέλουμε φοβισμένους ανθρώπους αλλά ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν ειρηνικά και με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο.
Η διατήρηση της ασφάλειας σε υψηλό επίπεδο αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να εδραιωθεί η ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια και για να γίνει πράξη η δίκαιη κατανομή του πλούτου που θα παραχθεί».
Ομιλίες πραγματοποίησαν επίσης o Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, o Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γεώργιος Γώγος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης.
Παρέστησαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βέττας Δημήτριος, Καραναστάσης Απόστολος, Μιχελής Αθανάσιος και Σαρακιώτης Ιωάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός.
Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αστυνόμος Β’ Δημήτριος Καλιακούδας παρέστησαν επίσης Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων, Συλλόγων και Ενώσεων νομού Φθιώτιδας, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων, Αξιωματικοί καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

     

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια