Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η... δαγκωματιά πρόδωσε τον ληστή του ναυτικού στην Αρτάκη!

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η ενέργεια του 59χρονου ναυτικού να... δαγκώσει στο δάχτυλο τον έναν από τους δυο κουκουλοφόρους που του είχαν επιτεθεί τη νύχτα της περασμένης Κυριακής όταν
έμπαινε στο σπίτι του στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας και τον είχαν χτυπήσει και δέσει, πιστεύοντας ότι είχε λίρες στην κατοχή του!



Η δαγκωματιά αποκάλυψε πως ο ληστής ήταν ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας για να ταυτοποιήσουν τον συνεργό του νεαρού, στην υπόθεση εμπλέκεται και μια 56χρονη Ελληνίδα ως άμεση συνεργός τους! Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Οι δυο δράστες, που φορούσαν κουκούλες full face και γάντια, είχαν στήσει ενέδρα στο ναυτικό και, μόλις επέστρεψε στο σπίτι του και άνοιξε την πόρτα, του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και τον έδεσαν. Όσο έψαχναν για τις λίρες -που δεν υπήρχαν- άρπαξαν ένα ταblet, μία κάμερα, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ρούχα και κουβέρτες, αλλά ο 59χρονος στην προσπάθεια του να λυθεί δάγκωσε τον 25χρονο και το σημάδι που άφησε στο δάχτυλό του τον πρόδωσε!

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια