Αναγκαστική προσγείωση έκανε ένας πιλότος για να κατεβάσει επιβάτη που προσευχόταν να … συγκρουστεί το αεροπλάνο!Σε «ζωντανό εφιάλτη» μετατράπηκε μία πτήση εξαιτίας μίας προσευχής ενός επιβάτη.

Η παράξενη προσευχή του επιβάτη, ο οποίος προσευχόταν να συγκρουστεί το αεροσκάφος, προκάλεσε μεγάλο άγχος τόσο στους υπόλοιπους επιβάτες, όσο και στο πλήρωμα του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα ο πιλότος να ειδοποιήσει την ασφάλεια του αεροδρομίου, ώστε να τον απομακρύνουν άμεσα από το αεροπλάνο.

Ο συγκεκριμένος επιβάτης εξαναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο που ταξίδευε στο Πακιστάν. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό lGeo TV, επικαλούμενο πηγές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως Χαλίλ, άρχισε να προσεύχεται για να πέσει το αεροπλάνο, αμέσως μόλις έκατσε στη θέση του για την πτήση προς Ντουμπάι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συμπεριφορά του άνδρα προκάλεσε άγχος στους υπόλοιπους επιβάτες. Κατάφερε να σπείρει τον πανικό και το φόβο σε αυτούς και στο πλήρωμα της καμπίνας.

Εξαιτίας του πανικού που επικρατούσε στο αεροσκάφος, ο πιλότος επικοινώνησε με την ασφάλεια του αεροδρομίου και έκανε αναγκαστική προσγείωση, για να τον απομακρύνουν.


Πηγή: valueforlife.gr
_