Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας

Η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού της προγράμματος πραγματοποιεί ταξίδι στην Κύπρο από 26/03/2019 έως 29/03/2019. Οι σπουδαστές της Σχολής, οι
συνοδοί αξιωματικοί και ο διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Διευθυντής, Βράντζας Βασίλειος, έτυχαν τιμητικής υποδοχής, στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Αναστασιάδη Νίκο, παρουσία και του Αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας, κυρίου Χρυσοστόμου Ζαχαρία.
Στον εξοχότατο κύριο Πρόεδρο εκφράστηκαν από το διοικητή της Σχολής θερμές ευχαριστίες για την εξαιρετική τιμή που επιφύλαξε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας και  αναλύθηκε το εκπαιδευτικό έργο της Σχολής. Κατόπιν, εις ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, απονεμήθηκε ο θυρεός της Σχολής και συμβολικό δώρο στεφάνου ελιάς (γλυπτό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης).

Η Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με την Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία.


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ
Αστυνομικός Διευθυντής


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια