Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν θέση πουθενά

Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών καταγγέλουμε στους συναδέλφους την εμφάνιση Χρυσαυγιτών και άλλων ακροδεξιών ομάδων στις Παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Με την
παρουσία τους αμαυρώνουν τις Εθνικές Επετείους, βρίσκουν την ευκαιρία να σκορπίσουν τις αντιδραστικές τους ιδεολογίες που στρέφονταν πάντα εναντίον των λαών. Ακόμη περισσότερο, εχθρεύονται κάθε τι το προοδευτικό και χύνουν το δηλητήριο του σκοταδισμού και της υποταγής.
Απ΄τα χείλη αυτών των ανθρώπων δεν μπορεί να βγαίνει η φράση του Θ. Κολοκοτρώνη «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Αυτό απευθυνόταν σε ανθρώπους σαν και του λόγου τους, τους πολιτικούς τους προγόνους που πάντα έπαιρναν μέρος απέναντι απ’ τον λαό και τα δίκια του.
Αποκορύφωμα της σημερινής τους παρουσίας ήταν η προσπάθεια να καταθέσουν στεφάνι στην Καλλιθέα και αλλού, χωρίς αποτέλεσμα μιας και ο λαός τους το αρνήθηκε!
Απαράδεκτη και η κατεύθυνση που έδωσε στις διμοιρίες η Φυσική Ηγεσία δια μέσω του κέντρου, δίνοντας εντολή για τη βίαιη καταστολή της δημοκρατικής συγκέντρωσης του κόσμου της Καλλιθέας. Η απρόκλητη αυτή αντίδραση, πράγμα που προκύπτει από οπτικοακουστικό υλικό, ξέσπασε ενάντια στην προσπάθεια του κόσμου να εμποδίσει την κατάθεση στεφανιού απ’ τους Χρυσαυγίτες. Συγκεκριμένα ο κόσμος δέχθηκε χτυπήματα από γκλοπς και ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης με αποτέλεσμα τη νοσηλεία αρκετών απ’ αυτούς.
Την ίδια ώρα οι Χρυσαυγίτες δεν έχασαν την ευκαιρία να χαιρετήσουν ναζιστικά!
Αναρωτιόμαστε κάτω από ποιες διαταγές ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο οι δυνάμεις των ΥΜΕΤ/ΥΑΤ.
Οι Ενώσεις και η Ομοσπονδία, όλες οι παρατάξεις των συναδέλφων οφείλουν να καταδικάσουν τα σημερινά γεγονότα!
Πρωτοβουλία Αστυνομικών


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια