Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα νυχτερινά των συναδέλφων μας

Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Η Ομοσπονδία, παρακολουθώντας από κοντά την εκκρεμότητα της μη καταβολής δεδουλευμένων νυχτερινών, μετά και από την πρόσφατη
διαμαρτυρία μας έμπροσθεν της εισόδου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Χρηματικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (σχετ. 500/12/20 από 21-01-2019 και 201/1/46 από 18-02-2019), σε συνάντησή μας με υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημερώθηκε και παρέλαβε σχέδιο τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία αυξάνονται οι νυχτερινές ώρες το μήνα Δεκέμβριο 2018, προκειμένου να καταβληθούν στους δικαιούχους συναδέλφους μας τα δεδουλευμένα – οφειλόμενα αυτά νυχτερινά.
Η τροπολογία έπρεπε προ πολλού να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων και είναι απορίας άξιο πως, ενώ έχει ανακοινωθεί από 18 Φεβρουαρίου 2019 με δελτίο τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προώθησή της, έχουν παρέλθει τόσες πολλές ημέρες χωρίς να κατατεθεί η εν λόγω τροπολογία σε νομοσχέδιο της Βουλής.
Ο αγώνας της Ομοσπονδίας μας είναι δίκαιος, δεν κάμπτεται και δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες, όπως είχε σπεύσει να ανακοινώσει το Αρχηγείο του Σώματος, συκοφαντώντας το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Αγωνιζόμαστε ώστε να τύχουν θετικής ανταπόκρισης και τα άλλα εκκρεμή ζητήματα που έχουμε θέσει υπόψη της Ηγεσίας διότι η επίλυσή τους συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών - ύψιστη προτεραιότητα και κοινός στόχος όλων μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια