Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΓΕΣ: Δεν "νιώθουν" από κρύο και χιόνι οι αυριανοί Υπαξιωματικοί του Στρατού Ξηράς - ΦΩΤΟ

Κάτω από αντίξοες καιρικές αλλά και επιχειρησιακές συνθήκες, οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, προχώρησαν σε εκτενή και ιδιαίτερη επίπονη εκπαίδευση, για να ενισχύσουν και να
βελτιώσουν σταδιακά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ικανότητες τους.

Η χειμερινή εκπαίδευση, διεξήχθη σε περιοχή με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ώστε να επιτευχθεί στο βαθμό του εφικτού η εξοικείωση των Σπουδαστών της ΣΜΥ σε "αφιλόξενα" επιχειρησιακά περιβάλλοντα, ώστε στο μέλλον να διαθέτουν τον απαιτούμενο υψηλό βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας και αξιόμαχου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Από 11 έως 22 Φεβρουαρίου 2019, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), διεξήγαγε τη χειμερινή εκπαίδευση - διαβίωση των Σπουδαστών της, στο Περτούλι Τρικάλων.

Σκοπός της εκπαίδευσης, η οποία περιέλαβε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, με έμφαση στη διεξαγωγή ασκήσεων μικρών κλιμακίων, ήταν η εξοικείωση στη διαβίωση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο και η επαύξηση της σωματικής και ψυχικής αντοχής.

Η χειμερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, το οποίο έχει σκοπό να διαμορφώσει αυριανούς Υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Δείτε φωτογραφίες:  



























onalert.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια