Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ξηρομερίτισσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ Γ. ΧΑΛΙΜΟΥΔΡΑ υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη


Μια γυναίκα δραστήρια και με όρεξη για προσφορά στα κοινά, η Αγγελική Γ. Χαλιμούδρα, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 
      Με καταγωγή από την Κατούνα, κόρη του Γιώργου και της Αριάδνης Χαλιμούδρα, υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και θεωρείται ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής που χαίρει μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των συμπατριωτών μας. 
       Ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό και συμμετείχε με επιτυχία σε πολλές δράσεις κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Είναι μια πολύ αγαπητή και δραστήρια κοπέλα στην κοινωνία του Ξηρομέρου όπου μεγάλωσε και με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού είχε διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και ταυτόχρονα γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα, τα προβλήματα του τόπου μας. 

       Η Αγγελική Χαλιμούδρα με δήλωσή της, για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια, δίπλα στον Νεκτάριο Φαρμάκη, αναφέρει τα εξής:

          Στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε την περιφέρεια που θέλουμε να ζούμε. Μία περιφέρεια που να δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους να μπορούν να έχουν μία εργασία και να ζήσουν στον τόπο τους. Μία περιφέρεια που να προσφέρει ποιότητα ζωής και ευημερία στους πολίτες της. Μία περιφέρεια που αντί να συρρικνώνεται, να ΑΝΘΙΖΕΙ.
      Η γενιά μας οφείλει να βγει μπροστά, να παλέψει, να συμμετέχει, να αμφισβητεί, να οραματιστεί, να σχεδιάζει, και να δημιουργήσει το μέλλον που αρμόζει στον τόπο μας.....




      Βασική μου αρχή είναι, ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για όσα ονειρευόμαστε, να ελπίζουμε πάντα σε ένα καλύτερο αύριο και με οδηγό την πίστη ότι μπορούμε, να το δημιουργούμε.
     Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα, φαντασία και μεράκι για δουλειά.
      Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συστρατευτώ με το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη, γιατί εμπιστεύομαι τη θέληση ,τη γνώση, και το πάθος του για την αλλαγή που όλοι οραματιζόμαστε. Είμαι πεπεισμένη πως ο Νεκτάριος Φαρμάκης θέλει, ξέρει και μπορεί να τα φτιάξει ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Το Βιογραφικό μου

         Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και διαμένω μόνιμα στο Αγρίνιο από το 2005. Είμαι κόρη του Γεωργίου Χαλιμούδρα και της Αριάδνης Νάκου. Είμαι μητέρα τριών παιδιών, της Παρασκευής, η οποία είναι φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων, του Επαμεινώνδα, ο οποίος είναι μαθητής Γυμνασίου και της Μελίνας, η οποία είναι μαθήτρια Δημοτικού.
      Το 1999, κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Την τελευταία δεκαετία υπηρετώ σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και φέρω το βαθμό της Ανθυπαστυνόμου.
       Από το 2012 έως το 2018 υπήρξα ενεργό μέλος του συνδικαλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας αγώνες και εκπροσωπώντας τα δικαιώματα των συναδέλφων μου, τόσο σε τοπικό επίπεδο, ως εκλεγμένη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας σε διάφορες θέσεις όπως του απλού μέλους του διοικητικού συμβουλίου, της ταμία, και της αντιπροέδρου, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, την ίδια χρονική περίοδο, ως αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
         Ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτη φορά το 2010, όπου και εξελέγην Δημοτική Σύμβουλος στο δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια