Χειροπέδες σε υπάλληλο δήμου της Πελοποννήσου - Ποιά η εμπλοκή του Δημάρχου


Υπάλληλος δήμου μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για δωροληψία και εκβίαση

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ελεύθερος επαγγελματίας ανέλαβε να κάνει εργασίες για λογαριασμό του δήμου σε ένα χωριό της περιοχής. Το ποσό που έπρεπε να λάβει ήταν 9.500 ευρώ. Η πληρωμή του καθυστερούσε και η απάντηση που πήρε από την αρμόδια δημοτική υπάλληλο ήταν πως έπρεπε να της δώσει 2000 ευρώ.

Ο επαγγελματίας πήγε στο δήμαρχο με σκοπό να εκφράσει τα παράπονά του όμως η απάντηση που πήρε ήταν πως έπρεπε να συζητήσει με την υπάλληλο όπως επίσης πως έπρεπε να υπογράψει γραμμάτιο μαζί της.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος συνέχιζε να ‘’πολιορκεί’’ τον επαγγελματία και του έστειλε μάλιστα και απειλητικά μηνύματα. Ξαναπήγε μάλιστα στον δήμαρχο και εκείνος του είπε πως έπρεπε να τα βρει μαζί της.

Έτσι λοιπόν στράφηκε στην αστυνομία και την Τετάρτη κλείστηκε το ραντεβού όπου σε έναν φάκελο έδωσε στην υπάλληλο το ποσό των 2.000 ευρώ. Τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και έτσι οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της πέρασαν χειροπέδες.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης διερευνήθηκε η εμπλοκή του Δημάρχου, ενώ το σχετικό προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
_