Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο γραφείο του Αττικάρχη αντιπροσωπεία της Ένωσης Νοτιοανατολικής


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης
Ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλιας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, συναντήθηκαν σήμερα 15 Μαρτίου και ώρα 19:00 με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Ανδρέα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ για το ζήτημα της ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών εν όψει της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την πληκτρολογηση των ευρωπαίων πολιτών στις εκτός Schengen πτήσεις καθώς και για την μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Δ.Α.Ν/Α.Α.,του Τμήματος Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού -Αργυρούπολης, του Α’ Τμήματος Τροχαιας Ν/Α Αττικής και της Υ.Α.Ν/Α.Α.. Επιπρόσθετα, τέθηκε το ζήτημα των ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε οχήματα.

Για το ζήτημα της μεταστέγασης, συζητήθηκε η παράμετρος να μεταφερθούν στο νέο κτίριο που παραχωρήθηκε απο το Δήμο Ελληνικού-Αργυρουπολης τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης αντίστοιχα, το Τμήμα Διαβατηρίων Ν/Α Αττικής και το Τμήμα Αλλοδαπων Ν/Α Αττικής έτσι ώστε η Υ.Α.Ν/Α.Α. να μεταφερθεί εκεί που στεγάζεται η Δ.Α.Ν/Α.Α..

Για το Τμημα Τροχαιας πρέπει να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να αποφευχθεί η εγκατάσταση στα iso box, άρα και η διπλή μετακομίση.

Ο κύριος Γενικός από την πλευρά του επισήμανε ότι θα ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών σύμφωνα με τις διαταγές του κυρίου Αρχηγού. Όσον αφορά τη μεταστέγαση των Υπηρεσιών θα πρέπει να υπάρξει διαχείριση του ζητήματος απο τις συναρμόδιες Υπηρεσιες.

Για το στόλο των οχημάτων τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει αντικατάσταση των παλαιών με νέα.

Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα των μέτρων από τη Δ.Α.Ν/Α.Α., τη Δ.Α.Α.Α., την Υ.Α.Ν/Α.Α. και τις άλλες Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής στην ΔΙ.ΜΕ.ΔΑ. (Ευελπίδων-εφετείο) που θα πρέπει να μειωθούν έτσι ώστε οι αστυνομικοί να λαμβάνουν τις Ημερήσιες Αναπαύσεις τους.

Τέλος, αναφερθήκαμε και στη σημαντική έλλειψη προσωπικού του Τμήματος Ναρκωτικών του Αερολιμένα.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, παρεμβαίνοντας κάθε φορά δυναμικα για να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους της νοτιοανατολικής Αττικής.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια