Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαζί για την Ένωση: Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς - Εκλογές μέσα στο Πάσχα

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση": Ο συνδυασμός ‘’Μαζί για την Ένωση’’ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απαράδεκτη και ασεβή συμπεριφορά στο
σύνολο των συναδέλφων. Η πλειοψηφία της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΛΣΑΝ, παρά τις αντιρρήσεις της μειοψηφίας όρισε ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη 24 και 25 Απριλίου αντίστοιχα.

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η  δεν σέβεται ούτε συναδέλφους, ούτε καν μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και υπερψηφίζει την εκλογική διαδικασία την Μεγάλη  Εβδομάδα Των Παθών.

Ο κόσμος μετά την συνδικαλιστική ανυπαρξία των τελευταίων ετών είναι αναγκασμένος να υπομείνει και  την ψυχαναγκαστική χειραγώγηση της προσωρινής που ορίζει διεξαγωγή εκλογών χωρίς να δίνει την δυνατότητα σε πολλούς συναδέλφους να παραστούν, αποτρέποντας τους να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Με πρακτικές τέτοιου είδους  μπορούν οι συνάδελφοι να βγάλουν ασφαλέστερα συμπεράσματα ως προς τις τακτικές που ακολουθούνται.

Καλούμε  τα μέλη της Ένωσης σε διαρκή επαγρύπνηση και να παραμείνουν στις επάλξεις, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια