Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Απλά» πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να κάνουν!



Πολλοί άνθρωποι έχουν ικανότητες εντυπωσιακές και πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο μέσος άνθρωπος. Είναι ικανότητες του σώματος ή χρησιμοποιούν κάποια ιδιαίτερη τεχνική;

Υπάρχουν, για παράδειγμα, άνθρωποι που μπορούν να ακουμπήσουν με τη γλώσσα τους το σαγόνι ή τη μύτη κι άλλοι που δεν μπορούν να σηκώσουν το ένα φρύδι. Πρόκειται, τελικά, για ικανότητες του σώματος ή κάποιο ιδιαίτερο «κόλπο»; Εσύ πόσα από τα παρακάτω μπορείς να κάνεις; Αν δεν μπορείς, απλά μην πιέσεις τον εαυτό σου με το ζόρι!

Να απομονώσεις τον παράμεσο

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να απομονώσουν το παράμεσο δάχτυλο από το μεσαίο ή το μικρό. Γιατί, όμως, μερικοί άνθρωποι μπορούν και το κάνουν; Πολλοί θεωρούν πως είναι κληρονομικό!


Να αγγίξεις με τη γλώσσα τη μύτη ή το πιγούνι

Όσο κι αν το έχουμε προσπαθήσει απλά δεν μπορούμε. Η γλώσσα πολλών ανθρώπων δεν φτάνει ούτε στα μέσα της διαδρομής για τη μύτη ή το πηγούνι και είναι μόνο το 10% του πληθυσμού στον κόσμο που έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Να φτερνιστείς με τα μάτια ανοιχτά

Τα νεύρα στο κρανίο συνδέουν τη μύτη με τα μάτια. Γι’ αυτό κι όταν φτερνίζεσαι, αυτομάτως και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι κλείνεις τα μάτια σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν. Ωστόσο, είναι πιθανό να φτερνιστείς με τα μάτια ανοιχτά! Πόσοι το κάνουν;


Να διπλώσεις τη γλώσσα

Το να διπλώσεις τη γλώσσα σου είναι και αυτό εντυπωσιακό, αλλά δεν μπορεί να το κάνει κάθε άνθρωπος στον πλανήτη. Άλλοι άνθρωποι όχι απλώς διπλώνουν τη γλώσσα τους αλλά κάνουν κι άλλα περίεργα tricks. Μην το δοκιμάσετε, θα απογοητευτείτε.

Το κόλπο με τον αντίχειρα

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να λυγίζουν τον αντίχειρα προς τα πίσω, λόγω διπλών αρθρώσεων. Δεν τους πονάει όταν το κάνουν, αλλά το κάνουν με μεγάλη ευκολία. Γι’ αυτούς είναι το φυσιολογικό κι εσύ όσο κι αν προσπαθείς, δεν θα το πετύχεις.


Να γαργαλήσεις τον εαυτό σου

Γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν ξέρουμε, αλλά και να ήθελες λίγοι μπορούν να το κάνουν. Αυτό γιατί το γαργαλητό είναι η τέχνη της έκπληξης! Συνήθως, οι άνθρωποι με σχιζοφρενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι σε θέση να γαργαλήσουν τον εαυτό τους χωρίς να συνειδητοποιούν ότι οι αισθήσεις είναι εθελοντικές.


Πηγή: ipop.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια