Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Κομαντσέρος, η εκτέλεση στη Βούλα, το παρελθόν του στην Ελλάδα

"Ποινικά αδιάφορος" χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της Ασφάλειας ο 56χρονος αραβόφωνος με το αυστραλιανό διαβατήριο, που έπεσε θύμα βομβιστικής επίθεσης στη Γλυφάδα το πρωί της
Παρασκευής. Ο σύνδεσμός τους στην Αυστραλία, όμως, τους ενημέρωσε πως στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές εκεί τις αρχές.
Καταδικασμένος σε περισσότερα από δέκα χρόνια φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών, καθώς τον είχαν συλλάβει με ηρωίνη αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολλαρίων, και φερόμενος ως ηγετικό στέλεχος συμμορίας μοτοσικλετιστών, των Κομαντσέρος.
Στην Ασφάλεια Αττικής είναι υποχρεωμένοι να βάλουν στο κάδρο των ερευνών και την εκτέλεση τού Γιάννη Μακρή, στις 21 του περασμένου Οκτωβρίου, αν και μέχρι τώρα ο μόνος συνδετικός κρίκος είναι η κοινή υπηκοότητα των δύο.
Αυτό, όμως, που δεν μπορούν να αφήσουν χωρίς έρευνα είναι η... σύμπτωση: Δύο συμβόλαια θανάτου στην Αθήνα. Δύο άνθρωποι, που έχουν "περπατήσει" σε παρόμοια μονοπάτια στην Αυστραλία.
Ο 56χρονος φαίνεται πως αναγκάστηκε να φύγει από την Ωκεανία το 2013, λόγω της θανάσιμης διαμάχης που είχε με άλλο ηγετικό στέλεχος των Κομαντσέρος.
Το δεδομένο είναι ότι οι έρευνες των Ελλήνων Αστυνομικών έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες, δρομολόγια που ακολουθούσε, συνήθειες, επαφές.

Μανώλης Ασαριώτης

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια