Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το κατασκευαστικό επίτευγμα της Κίνας είναι ο … οριζόντιος ουρανοξύστης!



Ο οριζόντιος ουρανοξύστης Raffles City Chongqing στην Κίνα, μετά από έξι χρόνια κατασκευαστικών διαδικασιών … παίρνει σάρκα και οστά!

Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό κατασκευαστικό επίτευγμα, που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα οκτώ πύργων με μια τεράστια γέφυρα να είναι ο μεταξύ τους συνδετικός κρίκος.

Η κατασκευαστική εταιρεία αναφέρει ότι το έργο είναι πλέον δομικά ολοκληρωμένο και οι εργασίες που γίνονται τώρα αφορούν το εσωτερικό του. Τα εγκαίνια της κατασκευής αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Η ασυνήθιστη σχεδίαση του έργου είναι εμπνευσμένη από τα πανιά των κινεζικών εμπορικών πλοίων. Σε έκταση, το σύνολο των επιφανειών των ουρανοξυστών φτάνει τα 817.000 τ.μ. Η γέφυρα, που ονομάζεται Crystal, υποστηρίζεται από τέσσερις ουρανοξύστες των 250 μέτρων, έχει μήκος 300 μέτρων και καλύπτεται από περίπου 3.000 πάνελ γυαλιού και αλουμινίου.

Το εσωτερικό του οριζόντιου ουρανοξύστη Crystal θα περιλαμβάνει δύο πισίνες, μια γκαλερί, μεγάλους κήπους, εστιατόρια και πολλές ακόμα ανέσεις.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: perierga.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια