Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατερίνη-παρέλαση: Κυνήγησαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Αλήτες, προδότες..

Mαθητές και πολίτες αποδοκίμασαν στην Κατερίνη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Τζαμακλή, και τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Χρήστο Σίμο, στην παρέλαση για την
Επανάσταση της 25ης Μαρτίου
Όπως γράφει το τοπικό σάιτ lefteria.gr, κυνήγησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας της παρέλασης, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν. Ακολούθησε «πανζουρλισμός» με τους συγκεντρωθέντες να τον βρίζουν και να του φωνάζουν «προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική». Η αστυνομία έδωσε σκληρή μάχη ώστε να καταφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο όχημα του και να απομακρυνθεί από την πλατεία Ηρώων.
Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την πλατεία Ελευθερίας, κατά την κατάθεση στεφάνων, όπου πολίτες γιουχάισαν άγρια τους δύο κυβερνητικούς, φωνάζοντας «ουου, προδότες».
Σε πολλά σημεία κατά μήκος της παρέλασης είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι τραγουδούσαν δυνατά το «Μακεδονία ξακουστή», μαζί με τους παρελαύνοντες μαθητές και μαθήτριες. Σχεδόν όλοι  φορούσαν κονκάρδες με τον Ήλιο της Βεργίνας.
Μεγάλη ομάδα πολιτών είχε παραταχθεί στο Εσπερινό Λύκειο με πανό και ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ μια άλλη μεγάλη ομάδα νεολαίων μαζί με πολίτες παρατάχθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία. 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια