Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς του Α.Τ Ωραιοκάστρου


 
Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Α.Τ. Ωραιοκάστρου και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα την επεισοδιακή σύλληψη τριών ατόμων τα οποία διέρρηξαν γραφεία Φαρμακευτικού Συλλόγου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Ωραιοκάστρου κατάφεραν να συλλάβουν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στον τομέα ευθύνης τους (Ιασωνίδου με Πατριάρχου Αθηναγόρα), μέσα σε ρέμα με καλαμιές, τον ένα από τους τρεις δράστες, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στον αστυνομικό που υπηρετεί στο Ωραιόκαστρο προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 41 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα, διακεκριμένες φθορές, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, το οποίο ερευνάται αν είναι κλεμμένο, εντοπίσθηκαν πλαστές και κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, διαρρηκτικά εργαλεία, φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας, ένα κινητό τηλέφωνο και αρτοσκευάσματα, τα οποία αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο από επιχείρηση στην περιοχή της Κατερίνης.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα οι δράστες έκλεψαν αυτοκίνητο από την περιοχή της Κατερίνης, το οποίο χρησιμοποίησαν κατά τη διάρρηξη της προαναφερόμενης επιχείρησης αρτοσκευασμάτων.


πηγή: politesoraiokastrou.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια