Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μήνυμα ενότητας στην Ελληνική Αστυνομία έστειλε από την Ηπειρο ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας


Μιλώντας με συναισθημα,  και στέλνοντας μηνύματα ενότητας προς ολους τους αποδέκτες που συνθέτουν την μεγάλη κοινότητα του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ ε.α Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, παρέλαβε το βραβείο του από το Δ. Σ της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την Τσικνοπέμπτη.  Ηταν η πρώτη εκτός Αττικής πρόσκληση που δέχτηκε ο Επίτιμος Αρχηγός να βραβευτεί από τους συναδέλφους του και η παρουσία του σε κάθε περίπτωση είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, καθώς από την Ηπειρο έλκει την καταγωγή του και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.  Τα μυνήματα ενότητας που έστειλε με την ομιλία του ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αλλα και οι συναισθηματικές επικλήσεις άγγιξαν ιδιαιτέρως τούς συναδέλφους του, σε μια περίοδο μάλιστα αναβρασμου και αντιδράσεων προς τη φυσική ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ,  με τελευταία την απουσία του νυν αρχηγού από την εκδήλωση τιμής υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών... Στην ομιλία του ο κ. Τσουβάλας είπε:

 

"Εξαιρετική τιμή η πρόσκλησή σας για μένα, μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι μαζί σας. Για μια Φυσική Ηγεσία που αποδέχεται τις αρχές της συναισθηματικής νοημοσύνης στη διοίκηση του Σώματος, εσείς, δηλαδή το αστυνομικό προσωπικό υπήρξατε και θα είστε πάντα ο πολλαπλασιαστής ισχύος του Σώματος, για μια Αστυνομία σύγχρονη, αποτελεσματική, δημοκρατική μα πάνω από όλα ανθρώπινη, κοντά στην κοινωνία, κοντά στον πολίτη.

 

Καμία θεωρία ή ιδέα, κανένας προγραμματισμός ή σχεδιασμός δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη μεγάλη δύναμη του Σώματος, που είναι η ενότητα της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας (54.000 εν ενεργεία και 60.000 απόστρατοι).

 

Νιώθω αισθήματα πληρότητας και ικανοποίησης γιατί υπηρέτησα την πατρίδα και όλους εσάς ως Αρχηγός του Σώματος.

 

Είμαι ευγνώμων για τη συμπόρευση, την εκτίμηση και την αγάπη σας, τόσο κατά την ενέργεια όσο και σήμερα.

 

Ανταποδίδω από την καρδιά μου την αγάπη μου σε όλους σας. Σας παρακολουθώ με διακριτικότητα και ενδιαφέρον. Χαίρομαι για τις επιτυχίες σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Χρόνια πολλά με υγεία."

 

Πηγή: vimanews.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια