Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και η κοροϊδία των τρίτεκνων αστυνομικών συνεχίζεται’’ – Κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο που απέστειλε αναγνώστης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

     Με περιέργεια και απορία διάβασα την ανακοίνωση της Ένωσης  Αστυνομικών  Θεσσαλονίκης, για βοήθημα 500 ευρώ στις οικογένειες που θα  αποκτήσουν τέταρτο παιδί. Καλά όλα τα  μέτρα που παίρνονται για ενίσχυση  των οικογενειών και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Αλλά, πως είναι  δυνατόν αυτός ο εμπαιγμός ; Περιμένουμε να περάσουν από το συμβούλιο οι  αιτήσεις τριτέκνων – πολυτέκνων για Πιερία-Λάρισα και Τρίκαλα, χωρίς να  έχουμε πάρει απάντηση για το θέμα μας από τον Ιούλιο του 2018!!!!. Κανείς  όμως από τις ενώσεις δεν έχει βγει να το καταγγείλει, παρότι προβλέπεται  από το άρθρο 7 του Π.Δ. 75/2016. Όταν ρωτάς τον λόγο που δεν γίνονται οι  μεταθέσεις αυτές, η απάντηση είναι πως δεν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις. 

Μα πως είναι δυνατών να μην έχει κενές οργανικές αφού η κάθε αντίστοιχη  Δ/νση Αστυνομίας έχει βγάλει δύο (2) κενές οργανικές; Και η κοροϊδία από  όλους τους φορείς συνεχίζεται. Εγώ ρωτώ: Ποιο είναι πιο σημαντικό για έναν  αστυνομικό με τρία-τέσσερα και πλέον παιδιά, να μετατεθεί στον τόπο  συμφερόντων του ή να δώσετε την οικονομική σας ενίσχυση των 500 ευρώ για  απόκτηση κι’ άλλου παιδιού, τα οποία δεν φτάνουν ούτε για ένα ενοίκιο; 

Είμαστε το μοναδικό ένστολο σώμα που αντιμετωπίζει τους  τρίτεκνους-πολύτεκνους με αυτόν τον τρόπο. Ας πάρουμε επιτέλους μια επίσημη  απάντηση για το μέλλον των αιτήσεών μας.

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια