Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έδειραν άγρια οι ληστές γιατί νόμιζαν ότι είχε λίρες στο σπίτι

Η άγρια ληστεία έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Αρτάκη, όπου διαμένει ο 59χρονος, στον οποίο οι ληστές έστησαν καρτέρι το βράδυ και τον περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι.


Όταν εκείνος εμφανίστηκε δυο κουκουλοφόροι πετάχτηκαν μπροστά και με την απειλή όπλου μπήκαν στο σπίτι. Εκεί άρχισαν να τον απειλούν και να ζητούν τις λίρες και τα μετρητά που είχε στο σπίτι. Όταν εκείνος τους απάντησε ότι δεν υπάρχουν λίρες και χρήματα εκείνοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν άγρια στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν αυτά για τα οποία πήγαν και τελικά πήραν 40€, μια κάμερα, ένα ταblet, ρολόγια , διάφορα άλλα αντικείμενα και έφυγαν αφήνοντας αιμόφυρτο τον 59χρονο στο πάτωμα, ο οποίος αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Είχαν πληροφορίες από γυναίκα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φτάσουν στα ίχνη των ληστών, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε είχαν συνεργό μια 56χρονη γυναίκα η οποία εκείνη φέρεται να έδωσε πληροφορίες στους δράστες για χρήματα και λίρες, με αποτέλεσμα να κάνουν την ληστεία.

Ο ένας από τους δράστες εντοπίστηκε και ομολόγησε, αλλά δεν κατονόμασε τον τρίτο της παρέας, ο οποίος αναζητείται.

πηγή:
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια