Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Συζήτηση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ... Έλεγχος ΤΕΣΤ ΠΑΠ


Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας, η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α. ) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την 7η Υ.Π.Ε. Ηρακλείου, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα

 

• ΄΄ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ –ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ "

• ΄΄ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ HPV΄΄».

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 και απευθύνεται κυρίως σε Αστυνομικούς της Δ.Α. (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) - Πολιτικούς  υπαλλήλους,   καθώς και στους συζύγους – συντρόφους και μελών των οικογενειών τους.

 

Ομιλητές οι κκ :

 

•Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ: Μαιευτήρας Γυναικολόγος MD-MSc

•ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΗ Αντιόπη:  Μαία

•ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Ρουμπία :    Μαία-MSc

 

 

οι οποίοι με επιστημονική τεκμηρίωση στα παραπάνω θέματα, θα μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις-απορίες.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των παρευρισκομένων για τη διάγνωση και τις σύγχρονες επιλογές θεραπείας καθώς επίσης τους κινδύνους και την πρόληψη ελέγχου του καρκίνου και πώς αυτοί μπορούν να αντιμετωπιστούν, επιδιώκοντας να προσφέρουν εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλους μας, λειτουργώντας και ως «ασπίδα προστασίας».

 

 

Σας ενημερώνουμε, ότι κατά την διάρκεια της ημερίδας όσες συμμετέχουσες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν εξέταση (τέστ ΠΑΠ ).

 

 

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

 

Σας περιμένουμε

 

 

 

 

 

Για την Τοπική Διοίκηση      

 

    Ο Πρόεδρος                                          H Γενική Γραμματέας

 

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                            Έφη Φλουρή   


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια