Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ετήσια Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών


Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της Ένωσης

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 04-03-2019 και ώρες απογευματινές, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ‘’PHILIPPOS XENIA’’, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η 31η  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ. Σερρών. Σε μία, κατά γενική ομολογία, κατάμεστη αίθουσα, έλαβαν χώρα οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης την έναρξη των οποίων κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ και κατά τις οποίες οι παριστάμενοι συνάδελφοι και προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του περασμένου έτους, λαμβάνοντας εμπεριστατωμένα και αναλυτικά γνώση των πολλαπλών και ποικίλων δράσεων και ενεργειών της Ένωσης τόσο με την Έκθεση του Διοικητικού Απολογισμού από τη Γενική Γραμματέα κα. Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ όσο και του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι ως άνω απολογισμοί καθώς και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής έτυχαν της  έγκρισης και αποδοχής της πλειοψηφίας των παρόντων μελών της Ένωσης.

     Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκε και βραβεύθηκε ο αποστρατευθείς το 2018 συνάδελφος κ. Αναστάσιος ΤΕΓΓΕΛΙΔΗΣ για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία καθώς επίσης οι συνάδελφοι Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και  Δημήτριος ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν επίσης παιδιά συναδέλφων της Δ.Α. Σερρών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές της Χώρας κατά το ίδιο έτος, δίδοντας τους τιμητικό έπαινο και το συμβολικό χρηματικό ποσό των εκατό (100) Ευρώ ως ελάχιστη αναγνώριση των κόπων  και της προσπάθειας τους.

    Με απονομή πλακέτας τιμήθηκαν πολίτες-φίλοι της Ελληνικής Αστυνομίας ως μεγάλοι χορηγοί - δωρητές υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε υπηρεσίες της Δ.Α. Σερρών κατόπιν σχετικών αιτημάτων του Προεδρείου της Ένωσης μας. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν το Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Σερρών και ο Πρόεδρος κ. Ηλίας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας εισαγωγής & εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων ‘’ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΖΑΡΗ’’ Γεώργιος ΠΑΝΤΖΑΡΗΣ και Χρήστος ΠΑΝΤΖΑΡΗΣ και ο ελεύθερος επαγγελματίας κ. Νικόλαος ΣΥΡΠΑΣ για την από κοινού διάθεση χρηματικού ποσού για την αγορά δεκαεπτά (17) χειμερινών μπουφάν στην Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας της Δ.Α. Σερρών καθώς επίσης και η  Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών για τη δωρεά και εγκατάσταση εξωτερικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής στο Τμήμα Μεταγωγών & Δικαστηρίων Σερρών, πλακέτα την οποία παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ηλίας ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ.

     Το μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης δόθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της διασφάλισης της ενωτικής δράσης και αλληλοσεβασμού μεταξύ Ομοσπονδίας και πρωτοβαθμίων Οργανώσεων, το διαρκή αγώνα της Ένωσης μας για τη διαφύλαξη κεκτημένων και θεσμοθετημένων δικαιωμάτων των συναδέλφων μας στηλιτεύοντας τις εκάστοτε αναχρονιστικές και παράτυπες τακτικές της διοίκησης. Επισήμανε επίσης ότι θα εξακολουθήσει η μερίμνα του Προεδρείου της Ένωσης για τον εφοδιασμό των συναδέλφων και υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό ως βασικό στοιχείο και αποστολή του υγιούς συνδικαλισμού,  τονίζοντας ότι καμία υποκριτική συμπεριφορά και στάση δεν είναι ικανή να αποτελέσει τροχοπέδη των δράσεων και ενεργειών της Ένωσης προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού. Τέλος, ανέφερε ότι η καλοπροαίρετη κριτική είναι θεμιτή καθώς βοηθά στην απαλοιφή τυχόν λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος, τονίζοντας όμως ότι είναι κατακριτέα και ανάξια λόγου η στείρα κριτική καθώς γίνεται για λόγους και σκοπούς αλλότριους προς το συνδικαλισμό.

      Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα ζητήματα και τις δράσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Βασίλειος ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ο οποίος παρείχε εκτενή πληροφόρηση για θέματα οικονομικά-ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.

     Παρέστη επίσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος στο χαιρετισμό του υπερθεμάτισε την εδραίωση του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία υπό αντίξοες συνθήκες, αναφέροντας σημαντικές κατακτήσεις του προς όφελος των υπηρετούντων συναδέλφων μας.

        Επιπροσθέτως, στη Γενική Συνέλευση προσκλήθηκε και παρέστη ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών-Πυροσβεστών-Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) κ. Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ όπου μαζί με τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΛΙΤΣΙΟ Απόστολο παρείχαν σημαντική ενημέρωση, πληροφορίες και λεπτομέρειες στους παρευρισκόμενους αναφορικά με τη σύσταση και αποστολή  του εν λόγω Ταμείου.

 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: Ο συνάδελφος-ιερέας Στυλιανός ΠΛΑΚΑΝΔΑΡΑΣ, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Δημήτριος ΜΙΚΡΟΣ, ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. Απόστολος ΡΙΖΟΣ, η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον  Πρόεδρο κ. Χρήστο ΤΟΥΦΑΚΗ και το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΒΟΓΙΑΤΖΗ,  το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας με τον Πρόεδρο κ. Αποστόλη ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ και τη Γενική Γραμματέα κ. Μαρία ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο ΤΣΑÏΡΙΔΗ και το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο ΦΩΤΗ και το Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ και το μέλος Δ.Σ. κ. Ιωάννη ΛΟΥΛΑΤΖΗ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος ΜΟΥΡΤΗΣ, το μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτριος ΠΑΔΙΩΤΗΣ, το μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ και ο Ταμίας κ. Εμμανουήλ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Χρυσοβαλάντης ΨΑΘΑΣ, ο    Πρόεδρος της Τ.Δ. Σερρών Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στέργιος ΜΠΑΓΚΟΣ, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης ΜΑΡΑΓΚΟΤΙΔΗΣ και ο Ταμίας κ. Σοφοκλής ΤΣΕΤΡΣΙΔΗΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σερρών, από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ και ο Ταμίας κ. Νικόλαος ΓΕΡΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Σερρών κ. Ηλίας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Σερρών κ. Φώτιος ΣΑΦΟΥΡΗΣ, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας εισαγωγής γεωργικών μηχανημάτων ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΖΑΡΗ Γεώργιος ΠΑΝΤΖΑΡΗΣ και Χρήστος ΠΑΝΤΖΑΡΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών κ. Ηλίας ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ο ελεύθερος επαγγελματίας κ. Νικόλαος ΣΥΡΠΑΣ, ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Καθημερινός Παρατηρητής και υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ‘’Κινήματος Αλλαγής’’ κ. Πασχάλης ΤΟΣΙΟΣ, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής Σερρών ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ’’ κ. Κων/νος ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος ΧΡΥΣΑΦΗΣ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Στέφανος ΦΩΤΙΑΔΗΣ.

    Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την προσέλευση και συμμετοχή τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αφού η παρουσία τους αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στις έως τούδε ενέργειές μας και μας οπλίζει με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με παραπάνω ζήλο και ζέση το συνδικαλιστικό μας έργο.

   Να είστε σίγουροι αγαπητοί συνάδελφοι ότι η Ένωσή μας μάχονταν, μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται για την προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και την κατάκτηση νέων στόχων καθώς επίσης και για την τήρηση των υποχρεώσεων της Διοίκησης απέναντι στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.     

        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


 
 
 
 
 


 



            


 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια