Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ηρακλείου για καθαριότητα στις υπηρεσίες: Στο ίδιο έργο θεατές

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου: Με την παρούσα μεταφέρουμε την αγανάκτηση όλων των υπηρετούντων στην Δ.Α. Ηρακλείου καθώς για άλλη μία φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο
θεατές. Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος από την 1-1-2019 το ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας σταμάτησε να προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού και ακόμα περιμένουμε.
     Ο κίνδυνος για όλους όσους εργάζονται, τους πολίτες που προσέρχονται στις αστυνομικές υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν αλλά και για τους κρατούμενους είναι πλέον μεγάλος για την υγεία τους.
     Με έκπληξη όμως ενημερωνόμαστε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί εδώ και μήνες σε κεντρικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου. Πήραμε υποσχέσεις για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και για ανανέωση συμβάσεων αλλά έμειναν μόνο υποσχέσεις.  
     Σε πολλές Υπηρεσίες οι αστυνομικοί είτε οι ίδιοι εκτελούν και χρέη καθαρίστριας, παράλληλα με τα αστυνομικά του καθήκοντα, είτε από τον ήδη πετσοκομμένο μισθό τους και σε βάρος του οικογενειακού του εισοδήματος, πληρώνουν καθαρίστριες για να παραμένουν καθαρά ΔΗΜΟΣΙΑ κτήρια ώστε οι ίδιοι να εργάζονται και οι πολίτες να εξυπηρετούνται σε περιβάλλον υγειονομικά ασφαλές .
     Η Ένωσή μας καλεί τους συναδέλφους να μην δίνουν χρήματα για το σκοπό αυτό, καθώς δεν είναι ρόλος μας να αντικαθιστούμε και να επαναπαύουμε τον κρατικό μηχανισμό, που πρέπει κάποια στιγμή να κάνει αυτό που χρωστάει τόσο στους αστυνομικούς όσο και στην κοινωνία.
    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων παρακαλείται για τις δικές της ενέργειες.

      Mε εκτίμηση,
  Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια