Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνομιλία Καραπαπά με τον έναν δράστη κατέγραψε η ΕΥΠ!

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υπόθεση Τζήλου. Το zougla.gr έφερε στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία, με βάση τα οποία ο ένας δράστης που
παραδόθηκε μιλούσε με τον Κώστα Καραπαπά ενώ βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ!
Όπως διαβάσατε νωρίτερα σήμερα, το φως της δημοσιότητας είδαν δεδομένα-φωτιά για την πολύκροτη υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου, με τα ερωτήματα που ανακύπτουν για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό να είναι πολλά. 
Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση επί του θέματος, όμως φαίνεται πως αυτή η τοποθέτηση άνοιξε εκ νέου τον ασκό του Αιόλου: αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μ' ένα δηκτικό tweet, αναρωτήθηκε με ποιον μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς πριν και μετά την επίθεση στο διαιτητή, ενώ στη συνέχεια στο zougla.gr «ανέβηκαν» νέα συγκλονιστικά στοιχεία. 
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι χαρτογραφήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών των φερόμενων ως δραστών του ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου, στις οποίες ο Χ.Π.- ένας εκ των τριών που επιτέθηκαν στο διαιτητή και έχει ήδη παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία- φέρεται να συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο zougla.gr, είναι ο αριθμός του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, μέσω του διαγράμματος που παρουσιάζεται, ο Καραπαπάς τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία είναι στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.
Το SDNA σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας όλων των εμπλεκομένων, ωστόσο στο πλαίσιο της σοβαρότητας της συγκεκριμένης υπόθεσης, και με γνώμονα την ενημέρωση της κοινής γνώμης για ένα θέμα που αφορά σύσσωμο το ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία, παρουσιάζει το άρθρο της ιστοσελίδας zougla.gr:
Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκληματική αυτή ενέργεια.
Η χαρτογράφηση αυτή είναι λεπτομερής και αφορά σε όλες τις συνομιλίες μέσω τηλεφώνων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών και διαφόρων προσώπων ορισμένα εκ των οποίων αποτελούν  σημαντικούς παράγοντες ή και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.
Σε πρώτη φάση το zougla.gr αποκαλύπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες ενός εκ των δραστών, του Χρήστου Πρωτογεράκη, πρώην ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής ο οποίος ήδη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές. Τρία διαγράμματα της αστυνομίας πιστοποιούν και ταυτοποιούν τις συνομιλίες αυτές.
Από την εξέταση των εν λόγω διαγραμμάτων προκύπτει ότι ο Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλούσε κατ’ επανάληψη με τον άμεσο συνεργάτη και μεγαλοστέλεχος της Capital συμφερόντων Μαρινάκη, Νίκο Συντυχάκη καθώς με παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντα όμως μέσω ενδιάμεσου τηλεφώνου του οποίου ο αριθμός αλλάζει κατά σύστημα.
Έτσι, σε μία από τις αρθρωτές αυτές συνομιλίες όπως καταγράφονται στο διάγραμμα 20Β, προκύπτει πως ο δράστης του ξυλοδαρμού Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που τελειώνει σε 777 που δεν είναι άλλος από τον γνωστό παράγοντα και διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνο Καραπαπά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του διαγράμματος, ο Κων. Καραπαπάς τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκονται στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Στο διάγραμμα 20 Α, ο Χρήστος Πρωτογεράκης φαίνεται να τηλεφωνεί στον Νίκο Συντυχάκη ο οποίος τη στιγμή που λαμβάνει το τηλεφώνημα βρίσκεται στη διεύθυνση Ιάσωνος 3 όπου είναι και η έδρα της Capital, δηλαδή της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη.


To zougla.gr θα δημοσιεύσει όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και που αφορούν στα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ των δραστών του ξυλοδαρμού και όλων των εμπλεκομένων, εγκεφάλων ή ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργεια.
Έπεται δηλαδή συνέχεια…



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια