Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία στο Κατάκολο: Έπεσε απο τα βράχια και σκοτώθηκε την ώρα που ψάρευε

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου 67χρονος ερασιτέχνης ψαράς στην περιοχή του Κατακόλου. Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί μαζί με ένα φιλικό του πρόσωπο από τη Γαστούνη,
όπου διέμενε, στο Λιμάνι του Κατακόλου για να ψαρέψει, όπως έκανε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Η μοίρα του επεφύλαξε όμως ένα άσχημο παιχνίδι, από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο 67χρονος, Δ.Μ., σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο χώρο της μαρίνας Κατακόλου και είχε απομακρυνθεί από τον φίλο του, ο οποίος ψάρευε λίγα μέτρα μακριά από το τραγικό σημείο. Με το καλάμι ψαρέματος, ο άτυχος 67χρονος, συνήθιζε να ανεβαίνει στα βράχια που βρίσκονται στη μαρίνα και να «ανοίγεται» προς τη θάλασσα. Εκεί, ήταν και το σημείο όπου οι υπόλοιποι ψαράδες θα τον έβλεπαν να πέφτει ξαφνικά μην μπορώντας να κάνουν οτιδήποτε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή, ο Δ.Μ., φέρεται να γλίστρησε πάνω στα βράχια κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να ρίξει την πετονιά μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει και να βρεθεί μέσα στο νερό. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να απαντηθούν κατά τη διάρκεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιατροδικαστή Πατρών.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια