Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καθαριότητα ώρα μηδέν - Του Λάζαρου Μαχαιρίδη

Ούτε το τυράκι με τα αναδρομικά (παρανόμως κρατηθέντα και πετσοκομμένα) του Δεκεμβρίου, δε θα φτάνει σε λίγο καιρό για να καλύψει ο συνάδελφος το ποσό του ρεφενέ για την ομαλή
υπηρεσιακή καθημερινότητά του.
Ας γίνω λιγάκι πιο συγκεκριμένος όμως. ..
Δώσε χρήμα για στολές. ...
Δώσε χρήμα για ατομικό οπλισμό...
Δώσε χρήμα για την επισκευή της βλάβης του οχήματος ή του δικύκλου. ...
Δώσε χρήμα για αναλώσιμα υλικά κτλ....
Δώσε χρήμα για επισκευή συσκευών κ.α.
Δώσε χρήμα για θέρμανση κτλ.
Τα παραπάνω σοβαρά θέματα υφίστανται και θα συνεχίσουν όπως φαίνεται να απασχολούν είτε λιγότερο είτε περισσότερο τεράστιο αριθμό συναδέλφων ανά την επικράτεια. ...
Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η νέα ωρολογιακή βόμβα που αφορά την καθαριότητα των υπηρεσιών. Για πολλοστή φορά, καλείται ο απλός συνάδελφος να την κρατήσει χωρίς φόβο, βάζοντας μάλιστα το χέρι στην τσέπη του, ώστε να κρύψει κάτω απ το χαλί τις παραλήψεις και τα λάθη της επίσημης πολιτείας.
Η Ομοσπονδία μας με επίσημη ανακοίνωση της για το σοβαρότατο ζήτημα της καθαριότητας έθετε προ των ευθυνών τους, όσους είναι επιφορτησμένοι σε συνάρτηση με την επίσημη πολιτεία για την άμεση επίλυση του θέματος.
Τα λόγια και οι υποσχέσεις που εισπράχθηκαν τότε,  αδυνατούν να αντικαταστήσουν τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά ο συνάδελφος αλλά και οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες ανά την επικράτεια. ..
Έως πότε θα κουβαλάει φορτίο που δεν αρμόζει στο λειτούργημά του ο απλός συνάδελφος;
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. ...

Λάζαρος Μαχαιρίδης
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπροσώπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια