Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι πρέπει να κάνω μετά το πρώτο ραντεβού;



Πολλά πράγματα και κυρίως λεπτομέρειες μπορούν να παίξουν ρόλο στο αν θα πάει καλά ή άσχημα το πρώτο ραντεβού.

Στην περίπτωση, όμως, που πήγε κατ’ ευχήν, τι γίνεται μετά; Πώς θα πρέπει να είναι το μήνυμα που θα ακολουθήσει μετά το ραντεβού;

Ρίξε παρακάτω μία ματιά για να σου λυθούν οι απορίες για το πώς θα κινηθείς αφού την καληνυχτίσεις.

Ο κανόνας των τριών ημερών

Αφήνοντας δυο-τρεις μέρες να περάσουν, ενισχύεις το μυστήριο με αποτέλεσμα όταν τελικά στείλεις, το μήνυμά σου να γίνεται αποδεκτό όχι μόνο με χαρά, αλλά και ανακούφιση. Αχ και να 'ξερες πόσες φορές είχε πληκτρολογήσει λεξούλες και τελικά δεν τις έστειλε… Όχι ότι εγγυάται κανείς τη σχέση, αλλά λέμε τώρα. Πάντως, όσο τα χρόνια περνούν, τόσο λιγότερη και η υπομονή. Αν είστε δηλαδή και οι δύο πάνω από 30, καλό θα ήταν οι τρεις μέρες να γίνουν ένα απλό 24ωρο.

Συνέχισε την κουβέντα

Αποκλείεται να μη θυμάσαι τι συζητούσατε, εκτός κι αν είχες γίνει ντίρλα. Στείλε μία ατάκα ως συνέχεια της συζήτησής σας και να εύχεσαι να το καταλάβει. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο αποφεύγεις τα αμήχανα «Γεια» και «Καλησπέρα», αλλά φαίνεσαι αυτομάτως ξύπνιος και πνευματώδης χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάνει και καμία προσπάθεια.

Πρότεινε δεύτερο ραντεβού

Έλα ας μην κωλυσιεργούμε. Τα είπατε, γελάσατε, το κλείσιμο της κουβέντας θα πρέπει να περιέχει πρόταση για δεύτερο ραντεβού. Δεν είστε 15 και κυρίως ο χρόνος είναι χρήμα. Αν το συνεχίσεις στο μήνυμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ένας από τους δύο να ξενερώσει σύντομα, και πιθανότατα να μην είσαι εσύ αυτός. Εξάλλου, εφόσον πέρασες καλά στο πρώτο ραντεβού, πόσο χάλια να περάσεις στο δεύτερο;

Συμμορφώσου

Παίρνω ως δεδομένο ότι στο ραντεβού σας δεν έπεσε σεξ. Εφόσον λοιπόν έμεινε στο πλατωνικό η φάση, καλό θα ήταν να μην αλλάξει μέσω μηνυμάτων. Μην το πας στο σεξουαλικό γιατί δεν θα της αρέσει. Και σε περίπτωση που δεν έχεις τι να πεις, μίλα για τον καιρό. Είναι πολύ καλύτερο.


Πηγή: Γωγώ Φούντα – ratpack.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια