Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Αρχοντόπουλος: Το πιο συγκλονιστικό συνέδριο από όλα

Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Γιώργου Αρχοντόπουλου: Ένα ακόμη συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. το 29ο,στα 30 χρόνια λειτουργίας της Ομοσπονδίας έλαβε τέλος.Μετά από την παρουσία μου σε 9
συνέδρια νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου μέσα από την συμμετοχή σε αυτά.Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο συνέδριο είναι ένα από το πιο συγκλονιστικά συνέδρια που έχω παρακολουθήσει.Ιδίως το απόγευμα της Τετάρτης όσοι σύνεδροι βρισκόμασταν στην αίθουσα ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές.
Από την μια προβλήθηκε ένα βίντεο που μας προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, αφού περιελάμβανε στιγμές για τον χαμό 130 συναδέλφων μας δείχνοντας μας ότι είναι μονόδρομος και επιτακτική η ανάγκη για την διεκδίκηση ακόμα πιο έντονα για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας.
Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι όμως ήταν οι βραβεύσεις των ανθρώπων που ξεκίνησαν τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία.
Μέσα από τα λόγια τους όσοι πραγματικά έχουμε την διάθεση να προσφέρουμε, πήραμε πολλά, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα τεράστιο μάθημα από ανθρώπους που μάτωσαν κυριολεκτικά για να κατακτήσουμε όλα αυτά που έχουμε σήμερα στο Σώμα, αλλά και όλα αυτά που σαν σύνεδροι και εκπρόσωποι των συναδέλφων απολαμβάνουμε σήμερα απλόχερα.

Μας δίδαξαν ήθος και συναδελφικότητα ,αγάπη πραγματική για τον συνάδελφο ,αφού διώχθηκαν, κυνηγήθηκαν και πάλεψαν κυριολεκτικά για την επιβίωση τους προκειμένου οι συνάδελφοι να έχουν ένα καλύτερο αύριο.

Προσωπικά σοκαριστικά και κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που εμείς σήμερα τα θεωρούμε δεδομένα δεν μας δόθηκαν έτσι απλά, μας δόθηκαν μέσα από την θυσία αυτών των ανθρώπων που αγωνίστηκαν πραγματικά για όλους εμάς και που θα πρέπει να αποτελέσουν ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους πιο νέους εκπροσώπους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για όλους μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας,να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές επιδιώξεις και τις όποιες αντιπαραθέσεις και ο καθένας ξεχωριστά να παλέψουμε για τον συνάδελφο.

Καλά είναι τα συνέδρια, οι φωτογραφίες και οι επαφές όλα χρειάζονται,αλλά πραγματικά χρειάζεται πολλά περισσότερα από αυτά.Ενωμένοι όλοι μαζί,θα πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας, γιατί ο συνάδελφος έξω πονάει και μας έχει όλους ανάγκη, κανείς δεν περισσεύει και κανένας μόνος του όσο και να θέλει δεν μπορεί να πετύχει πολλά.Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία και στον Πρόεδρο αυτής τον κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ διότι σε αυτό το συνέδριο, μας έδωσαν την δυνατότητα μέσα από την προβολή της ιστορίας του συνδικαλισμού να καταλάβουμε τι πραγματικά σημαίνει συνδικαλισμός, ενώ τα βιώματα όλων αυτών αυτων των ανθρώπων ήταν πραγματικά μεγάλο μάθημα για να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά σημαίνει ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΣ και πως είναι πραγματικά να μάχεσαι για αυτόν!!!!!
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια