Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τίμησαν τους πεσόντες οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας

Της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας




Σήμερα 02-03-2019 και ώρα 12:00 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση Υπέρ Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών.



      Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των Πεσόντων Αστυνομικών.



      Τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς απέδωσαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας Ταξίαρχος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΒΛΑΧΟΣ Κωνσταντίνος, ο βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. ΡΙΖΟΣ Δημήτριος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ Παρασκευάς, πλήθος συναδέλφων και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.



      Η Ένωσή  μας, με αυτή τη λιτή τελετή ανέδειξε και πάλι το βαρύ χρέος της πολιτείας έναντι των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, αλλά και των εν ενεργεία, που βιώνουν τη διαχρονική απαξίωση όταν ακόμα δεν έχουν λάβει μία πειστική απάντηση,  γιατί το λειτούργημά τους δεν έχει αναγνωριστεί ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό;



            ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

                      ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια