Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από την αρχή η δίκη για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη;


Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εκδικαστεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση θανάτου του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. Δύο εκ των τριών καταδικασθέντων για την
κατηγορία της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Πρόκειται για τον 30χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και τον 28χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών αν και στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών. Παραπέμφθηκε εκ νέου στο εδώλιο μετά από έφεση που άσκησε κατά της απαλλαγής του ο αντεισαγγελέας Εφετών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αίτηση αναίρεσης του 30χρονου συζητήθηκε χθες και η πρόταση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήταν θετική υπέρ της αναίρεσης, αποδεχόμενος τους τρεις αναιρετικούς λόγους που επικαλείται η υπεράσπιση σε σχέση με την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.
Η αίτηση του 28χρονου συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο συνήγορος του 30χρονου κ. Διονύσης Βέρρας, ο οποίος εκτίμησε ότι η απόφαση θα εκδοθεί σύντομα και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο εντολέας του θα δικαιωθεί. Στην περίπτωση αυτή η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα διεξαχθεί από την αρχή.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια