Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με βραβεύσεις, πλούσια δώρα, χορό και διασκέδαση η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Κω (BIΝΤΕΟ)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με βραβεύσεις, πλούσια δώρα, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Νέα Φαντασία η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Κω (Βορείου

συγκροτήματος Δωδ/σου).

Το καλωσόρισμα σε όλους τους παριστάμενους έγινε από τον Πρόεδρο Αντώνη Κυδωνάκη και τα μέλη του ΔΣ, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: Ο Βουλευτής Δωδ/σου της ΝΔ Μ. Κόνσολας, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Γερασκλής (ο Δήμαρχος έφτασε λίγο αργότερα λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσης) και ο Πρόεδρος της Έν. Αξιωματικών Ν. Συγκροτήματος Δωδ/σου (Ρόδου) Μ. Ανδρουλάκης .

Ενώ, παρόντες ήταν ακόμη: η Επικ. του Οράματος και Δράση Ι. Ρούφα με στελέχη και υποψήφιους της παράταξής της, ο Επικ. της Ισχυρής Κω Θ. Νικηταράς, επίσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξής του και αρκετοί φίλοι και φίλες.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η βράβευση του π. Ηρακλή Ζωγραφάκη, Ιερέα του Αγ. Γεωργίου Πυλίου, για την 25ετή προσφορά του στην Ελληνική αστυνομία, καθώς και της κόρης του αστυνομικού Βασίλη Μάμμη για τις σπουδές της σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της), μιας και κάθε χρόνο η Ένωση έχει καθιερώσει την βράβευση των παιδιών των αστυνομικών για τις σπουδές τους σε πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ κεφάτη ατμόσφαιρα με λαχειοφόρο (μάλιστα ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης κέρδισε ένα… κράνος), χορό και διασκέδαση με την ορχήστρα των Α. Κρητικού, Ν. Παριανού, Γ. Καλμούτη, Σ. Πιλάτου και Λ. Ανδρουλή.




















πηγή: aegeanews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια