Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνακοίνωση του ΕΚΑ Καρδίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΚΑ Καρδίτσας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

           Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε ανάμνηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που ξέσπασε στις 8 Μαρτίου 1857 στη Νέα Υόρκη από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας, οι οποίες αφενός ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αφετέρου ίσα δικαιώματα με τους άντρες.
           Με το πέρασμα των χρόνων, η θέση της γυναίκας στις δημοκρατικές κοινωνίες ενισχύθηκε σημαντικά. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, συναντάμε γυναίκες να κατέχουν δικαίως εξέχουσες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
            Οι γυναίκες αστυνομικοί, σήμερα, εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, τόσο από επιτελικές, όσο και από μάχιμες υπηρεσίες, ασκούν καθήκοντα διοίκησης και συμμετέχουν ενεργά στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, καταφέρνοντας με τρόπο μοναδικό, να ισορροπήσουν, μεταξύ των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών και των αυξημένων οικογενειακών τους υποχρεώσεων.
            Η συνδικαλιστική μας παράταξη, εύχεται σε όλες της Ελληνίδες γυναίκες και ιδιαιτέρως στις συναδελφισσες μας, υγεία, ευτυχία και δύναμη. Παράλληλα, τις ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αξιόμαχης Αστυνομίας, η οποία προασπίζεται καθημερινά τα δικαιώματα του πολίτη
  

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια