Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κιλκίς: Εξαρθρώθηκε πλήρως η σπείρα που διέρρηξε 22 οχήματα


Μια εβδομάδα μετά την σύλληψη των δυο συνεργών του, που είχαν διαρρήξει 22 σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας αρπάζοντας μετρητά ή αντικείμενα τα οποία
διέθεταν προς πώληση, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας στο Κιλκίς και ο τρίτος της «παρέας»

Πρόκειται για έναν 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Κιλκίς. Ήδη κρατείται ώσπου να απολογηθεί όπως και οι δύο 25χρονοι συνεργοί του,ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, που είχαν συλληφθεί πριν από μια εβδομάδα στο Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη μετά τις τελευταίες έξι από τις συνολικά 22 κλοπές που διέπραξαν τον τελευταίο μήνα.



Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας και Καβάλας, η σπείρα είχε διαπράξει άλλες 14 διαρρήξεις οχημάτων στην πόλη της Καβάλας και δυο απόπειρες στα Γιαννιτσά! Στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικές συσκευές και γυαλιά ηλίου, καθώς και 351 ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν κρύβονται πίσω και από άλλες διαρρήξεις.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια