Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ: Παιδόφιλος συλλαμβάνεται επί 20 χρόνια έξω από σχολεία αλλά παραμένει ελεύθερος

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η υπόθεση για έναν παιδόφιλο στην Αττική, ο οποίος επί 20 χρόνια συλλαμβάνεται ενώ παραμονεύει έξω από σχολεία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του
«Εθνους», συλλαμβάνεται κάθε χρόνο, εδώ και 20 χρόνια για το ίδιο αδίκημα.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άντρας πηγαίνει µε το αυτοκίνητό του έξω από σχολεία, φορώντας συνήθως καπαρντίνα, και επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις µπροστά στα παιδιά.
Ο άνδρας αποτελεί γνωστή περίπτωση παιδόφιλου στην Αττική τις αρχές, ενώ δεκάδες είναι οι καταγγελίες σε βάρος του από γονείς στα τοπικά αστυνοµικά τµήµατα.
Τελευταία καταγραφή της πράξης του ήταν το πρωί της περασµένης Πέµπτης καθώς εθεάθη µε το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει τα κάγκελα δηµοτικού σχολείου στο Μενίδι.
Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη και πάλι.
Η δράση του 56χρονου ξεκινά το 1998 όταν είχε συλληφθεί πρώτη φορά για ασελγείς πράξεις έξω από δηµοτικό σχολείο στο Κορωπί.
Στη συνέχεια «µετακόµισε» σε άλλες περιοχές των νοτίων και των δυτικών προαστίων, ενώ στις 20 Σεπτεµβρίου 2017 αστυνοµικοί τού πέρασαν χειροπέδες έξω από δηµοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όπου τον εντόπισαν να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε κοντινή απόσταση από το σχολείο.
Η δράση του δεν σταματά εκεί, καθώς τον Μάρτιο του 2018 είχε συλληφθεί ξανά γιατί επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε µαθητές δηµοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία, και µόλις λίγες ηµέρες µετά αφέθηκε ελεύθερος και ξεκίνησε να επισκέπτεται -σχεδόν µέρα παρά µέρα- δηµοτικό σχολείο στο Μενίδι.
Από την πλευρά του, ο 56χρονος κατέθεσε ότι πάσχει από βαριά ψυχασθένεια και οµολόγησε ότι τους τελευταίους µήνες έχει προσεγγίσει δηµοτικά και νηπιαγωγεία της Αττικής περίπου 60 φορές.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο καπαρντίνες και δίσκοι µε πορνογραφικό περιεχόµενο.
Σοκ προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε µαθήτριες, είτε έξω από τα σχολεία είτε την ώρα των διαλειµµάτων.
Σε βάρος του παιδόφιλου σχηµατίστηκε δικογραφία από το Τµήµα Ασφαλείας Αχαρνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Ι.Μ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο νοσοκοµείου και ανάλογα µε τη γνωµάτευση να ληφθεί η τελική απόφαση.
Ο 56χρονος εξετάστηκε πράγµατι από γιατρό ψυχιατρικής κλινικής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Αστυνοµικοί ωστόσο είναι ανήσυχοι ότι ο κατηγορούµενος µπορεί να προσεγγίσει ξανά σχολεία για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια