Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΙΡΑ Ηρακλείου τιμά για 15η χρονιά τη Γυναίκα

Για 15η χρονιά η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, τιμά τη γυναίκα   και στα πλαίσια  του εορτασμού  της Παγκόσμιας  Ημέρα  της Γυναίκας, η Ένωση μας σε συνεργασία με την 7η  Υ.Π.Ε.
Ηρακλείου,  πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα
΄΄ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ –ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
 ΄΄ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ HPV΄΄».
Η χρήσιμη, κατατοπιστική και ουσιαστική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 με ομιλητές τον
κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ Μαιευτήρας Γυναικολόγος MD-MSc
και τις κ.κ.
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Ρουμπία Μαία-MSc
ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΗ Αντιόπη Μαία  
οι οποίοι  με τεκμηρίωση  στα παραπάνω  θέματα,  μας  μετέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις  και  απάντησαν  σε  όλες τις ερωτήσεις-απορίες.


 Στόχος  της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση   των παρευρισκομένων  για τη διάγνωση και τις σύγχρονες επιλογές θεραπείας  καθώς   επίσης τους κινδύνους και την πρόληψη ελέγχου του καρκίνου και πώς αυτοί μπορούν να αντιμετωπιστούν, επιδιώκοντας να προσφέρουν  εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλους μας, λειτουργώντας και ως «ασπίδα προστασίας». Στο τέλος της ημερίδας όσες συμμετέχουσες επιθυμούσαν έκλεισαν ραντεβού για δωρεάν εξέταση (τέστ ΠΑΠ ).
Οι εκδηλώσεις της Ένωσης μας συνεχίζονται και την 21.30 ώρα της σήμερον  στο εστιατόριο-μεζεδοπωλείο «Χατίρι» διοργανώνεται χορός προς τιμή της γυναίκας, που γνώμονα έχει την σύσφιξη των σχέσεων τους, να ξεχαστούν για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, το έντονο εργασιακό στρες και τις ευθύνες που  αναλογούν από τον οικογενειακό προγραμματισμό, την πολύπλοκη καθημερινότητα  και τα στερεότυπα σχετικά με το ρόλο της γυναίκας. Ο χορός μας θα έχει πλήρες  μενού με καταπληκτικές γαστρονομικές  γεύσεις, άφθονο κρασί, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη ΚΑΡΑΜΑΛΗ εγγυάται αστείρευτο κέφι, χορό και πολλές εκπλήξεις!!!
Για την Τοπική Διοίκηση     
    Ο Πρόεδρος                                                H Γενική Γραμματέας
Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                              Έφη Φλουρή
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια