Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μητέρα και γιος που κατηγορούνται για το βιασμό 14χρονης

Την ερχόμενη Τρίτη το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν η μητέρα και ο γιος που κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης. Ο 16χρονος κατηγορείται για βιασμό
κατ’ εξακολούθηση και η 31χρονη μητέρα του για άμεση συνέργεια σε βιασμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και βάσει της κατάθεσης της, το 14χρονο κορίτσι το απήγαγαν πέντε άντρες και το έφεραν στη Λαμία όπου και κρατούνταν σε σπίτι Ρομά που την ανάγκαζαν να ζητιανεύει. Βάσει της καταγγελίας της ο 16χρονος την εξανάγκασε τρεις φορές σε συνουσία μαζί του, χωρίς την θέλησή της.
Το κορίτσι χθες στις 11 το πρωί ξέφυγε από τον έλεγχο, μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας και ζήτησε βοήθεια από την ιδιοκτήτρια, την υπάλληλο και έναν πελάτη που βρισκόταν εκεί. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία η οποία την μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο. Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασαν την είσοδο των δικαστηρίων Λαμίας και αφού παρουσιάστηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα έλαβαν προθεσμία ώστε να απολογηθούν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.
Για πολύ σοβαρά αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται οι πελάτες έκανε λόγο -μετά το πέρας της διαδικασίας- ο δικηγόρος τους Δημήτρης Τσιγάνης.

_