Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κινητοποίηση και συναντήσεις για το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α! Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, το ΔΣ θα συναντήσει τον Κ. Μητσοτάκη


  • 4 Μαρτίου, συνάντηση με κ. Αχτσιόγλου και κ. Πετρόπουλο
  • 13 Μαρτίου, συνάντηση με πρόεδρο ΝΔ κ. Μητσοτάκη
  • … Μαρτίου, συνάντηση(?) με πρωθυπουργό κ. Τσίπρα
Την όγδοη συνάντηση με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλο πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, το ΔΣ του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων  ΑΞ.Ι.Α, στο πλαίσιο της έναρξης κινητοποιήσεων διαρκείας, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Πέραν των καθημερινών συγκεντρώσεων στο Υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, τα μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Εκεί παρέμειναν αρκετές ώρες στην πύλη οχημάτων αυτής, μην επιτρέποντας σε κανένα όχημα να εισέλθει ή να εξέλθει. Απέκλεισαν μάλιστα και τις δύο κατευθύνσεις της Βασιλίσσης Σοφίας, για μικρό χρονικό διάστημα σεβόμενοι τους κατοίκους της Αθήνας. Νωρίς το απόγευμα μετέβησαν στο Μαξίμου όπου ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.
Την ίδια ημέρα ειδοποιήθηκε ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α από την Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής της ΝΔ κ. Μαρία Συρεγγέλα ότι είναι επιθυμία του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη να συναντηθεί με το ΔΣ του Συλλόγου. Η συνάντηση προγραμματίσθηκε να γίνει την 13η Μαρτίου 2019, στις 13:30, στα γραφεία του κόμματος της ΝΔ.
Την επομένη 28 Φεβρουαρίου 2019, τα μέλη του Συλλόγου …τσίκνισαν με …μπισκότα έξω από το Υπουργείο Εργασίας και λίγο πριν το μεσημέρι επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχαν συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. κ. Σκουρλέτη, ο οποίος εξέφρασε τη θέση του κόμματος ότι πρέπει να βρεθεί λύση επί του θέματος των Συντάξεων Χηρείας και ότι θα μεταφέρει το αίτημα συνάντησης με τον κ. Τσίπρα.
Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου συνάντησε στο Μαξίμου τον Υπουργό Επικρατείας κ. Βερναρδάκη. Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε εγγράφως για την όσο το δυνατόν συντομότερη νομοθετική ρύθμιση, ει δυνατόν εντός του Μαρτίου, ενώ κατατέθηκε και επίσημο αίτημα για συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.
Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00, θα λάβει χώρα και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α θα συναντηθεί στις 11:00 με την Υπουργό κ. Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό κ. Πετρόπουλο, όπου πρόκειται να ενημερωθεί για συγκεκριμένες προθέσεις νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης επί του θέματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α βρίσκεται στη Λάρισα και ότι υπήρξε έντονη η παρουσία μελών του Συλλόγου από Λάρισα και Βόλο στις πρόσφατες κινητοποιήσεις. Ο Σύλλογος είναι πανελλαδικός και ξεπερνά πλέον τα 730 εγγεγραμμένα μέλη, ενώ κάθε μέρα προστίθενται και νέα.
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α
Ακολουθούν τα e-mail από Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.









πηγή: aksia124387.blogspot.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια