Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tsirigoti Vs Andrikopoulos - κείμενο αναγνώστη

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Θα ήθελα να ήμουν σε μια γωνία και να χάζευα τον Αρχηγό καθώς θα παρακολουθούσε ζωντανά τις δηλώσεις Τσίπρα – Ερντογάν στην Άγκυρα, και
ειδικά το βλέμμα του, όταν θα πρόσεξε ότι στις πρώτες θέσεις των επισήμων, κάθεται μία αρκετά γνώριμη φυσιογνωμία, η Τσιριγώτη. Φυσικά το ήξερε ότι η Τσιριγώτη θα ακολουθήσει τον Πρωθυπουργό στην Τουρκία, αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες για το πόσο επίσημη θα ήταν η παρουσία της εκεί. Γιατί, όταν είσαι στις πρώτες θέσεις, και ειδικά στη πρώτη σειρά, μάλλον είσαι αρκετά σημαντικό πρόσωπο για να σε προτιμούν. Είναι εκείνο το σημείο, που συνειδητοποιείς ότι από  το προσωπικό της Αστυνομίας, ο Πρωθυπουργός επέλεξε την Τσιριγώτη και καταλαβαίνεις ότι μάλλον η θέση που κατέχεις στην ιεραρχία ως Αρχή-γός ίσως να μην είναι και το νούμερο ένα.  Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να ξαναπροσδιορίσεις τη σχέση μαζί της, και καταλαβαίνεις ότι η αλαζονική συμπεριφορά που έδειξες τόσο έντονα στο παρελθόν, μάλλον δεν ήταν και τόσο σώφρων.

Η παρουσία της Τσιριγώτη στη πρώτη σειρά ήταν μόνο αρχή, διότι πέρασε μία μέρα,  και είδαμε τη Στρατηγό να βρίσκεται στην Αγία Σοφία και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, πάλι με τον Πρωθυπουργό. 

Ήρθε η Τετάρτη, που πολλοί νόμιζαν ότι θα ξεκινήσουν οι κρίσεις,  αλλά δεν έγιναν! Τότε δεν το γνωρίζαμε, αλλά πόσοι γνώριζαν ότι οι κρίσεις δεν έγιναν γιατί έλειπε η Υπουργός Γεροβασίλη στο Βουκουρέστι μαζί με την Τσιριγώτη;

Τώρα, οι μέρες πέρασαν και όλα δείχνουν ότι οι κρίσεις δεν θα πάρουν άλλη αναβολή. Περιμένουμε να συνεδριάσει ΚΥΣΕΑ,  και το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι τι θα συμβεί με την Στρατηγό Τσιριγώτη.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια