Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eξιχνιάστηκε η δολοφονία αλλοδαπού στο Κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο δράστης

Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 38χρονου

αλλοδαπού, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 10-10-2018 στην περιοχή της Ομόνοιας.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο δράστης και το θύμα, βραδινές ώρες της 10-10-2019, περπατούσαν μαζί στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν για άγνωστη αιτία στην οδό Σωκράτους ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 37χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας.

Το θύμα κατευθύνθηκε τραυματισμένο, έξωθι του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, όπου έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο δράστης κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες, κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ το θύμα είχε κατηγορηθεί για ληστεία και παράνομη
οπλοφορία.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου, μεσημβρινές ώρες της 28-2-2019, συνελήφθη.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια