Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Δημήτρης Παδιώτης για τις δημοτικές εκλογές και την ΕΛ.ΑΣ.


Από το facebook του Δημήτρη Παδιώτη

Τελικά η προεκλογική περίοδος είναι ενδιαφέρουσα και αποκαλύπτει το όψιμο ενδιαφέρον των υποψηφίων για την αστυνόμευση της πόλης μας. Η κα Νοτοπούλου σε χθεσινη της δήλωση θέλησε να καρπωθεί την πολύχρονη προσπάθεια της Ένωσης μας για ενίσχυση της πόλης με αστυνομικό προσωπικό.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τα τελευταία χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε ανεξαιρέτως σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένης και της κας Νοτοπούλου. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Μόνο υποσχέσεις και χτυπήματα στην πλάτη. Φέτος, η φυσική Ηγεσία του Σώματος δεσμεύτηκε να ενισχύσει την Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά η υπόσχεση αυτή έγινε πράξη με 50 Αστυνομικούς να έρχονται στην πόλη μέσω του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Αν η κα Νοτοπούλου μπορούσε να επέμβει στην ενίσχυση της πόλης με Αστυνομικούς, θα ήταν καλό να μας αναφέρει γιατί δεν το έκανε τα προηγούμενα χρόνια που και πάλι κατείχε σημαντική θέση στην διοίκηση της Θεσσαλονίκης και μάλιστα ήταν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό. Τι άλλαξε φέτος, εκτός από το προφανές;

Στο ίδιο πνεύμα ο κ. Ζέρβας δώρισε ένα όχημα στο ΑΤ Λευκού Πύργου και είμαι σίγουρος ότι μέχρι τις εκλογές ο κατάλογος παρόμοιων ενεργειών θα μακρύνει. Φυσικά κάθε δωρεά και κάθε κίνηση καλής θέλησης είναι καλοδεχούμενη αλλά θα δούμε αν το ενδιαφέρον για την αστυνόμευση της πόλης μας θα συνεχιστεί ή θα εξαντληθεί στην προεκλογική περίοδο.

Γιατί μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων αποδεικνύεται από την εικόνα της πλατείας Αριστοτέλους, από το παρεμπόριο στην νέα παραλία, από την εικόνα των δρόμων με τα διπλοπαρκαρισμένα, από την διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ, όπου η Αστυνομικοί χρόνια τώρα δίνουν αγώνα χωρίς μέσα και χωρίς καμία βοήθεια από τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε συγκεκριμένες προτάσεις γι’αυτά τα προβλήματα που διαιωνίζονται και όχι γενικές τοποθετήσεις.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια