Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο απελπιστική - κείμενο αστυνομικού για την καθαριότητα

Διαβάστε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr, που αναφέρεται στο πρόβλημα τής καθαριότητας στις αστυνομικές υπηρεσίες: Ελληνική Αστυνομία 2019, μια υπηρεσία στα πρόθυρα
της διάλυσης! Η κυβέρνηση πανυρίζει την σχετικά πρόσφατη έξοδο της χώρας από τα προγράμματα στήριξης, στον αντίποδα άπασες οι αστυνομικές διευθύνσεις της επικρατείας στερούνται προσωπικού καθαριότητας. Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα μετά την λήξη των συμβάσεων με τις εταιρείες καθαριότητας χωρίς να διαφαίνεται καμία λύση στον ορίζοντα.

Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο απελπιστική, με αποκορύφωμα την συσσώρευση όγκου σκουπιδιών στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την διαβίωση των κρατουμένων αλλά και των συναδέλφων που εκτελούν υπηρεσία σκοπού κρατητηρίων.

Πολλοί συνάδελφοι αναγκαζονται να επιμελούνται οι ίδιοι την καθαριότητα των υπηρεσιών στις οποίες εργάζονται ή να συγκεντρωνουν χρήματα ώστε να πληρώνουν ιδιώτες καθαριστές.

Ως πότε θα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης το φιλότιμο του έλληνα αστυνομικού, ως πότε θα ζητάμε τα αυτονόητα; Δυστυχώς το ελληνικό κράτος θυμάται την αστυνομία μόνο όταν την έχει ανάγκη και αδιαφορεί παντελώς για τις ανάγκες της.

Παρακαλούμε τα συνδικαλιστικά όργανα της υπηρεσίας να αναλάβουν ενεργό δράση και να μην μένουν μονάχα σε έγγραφα και ανακοινώσεις! Απαιτείται λύση εδώ και τώρα σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα...
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια