Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφιάλτης στο ανακριτικό Αθηνών- "Αν δεν λυθεί η κατάντια επί Ανδρικόπουλου, δεν θα λυθεί ποτέ"

Κείμενο του Νίκου Καραδήμα από το facebook.

Πλύματα, έλεγε η μάνα μου τον καφέ χωρίς καϊμάκι και συνεχίζει να λέει
ακόμα!

Ο καφές απ τον Ανδρέα με την έναρξη της βάρδιας είχε ξεχαστεί στο έσω κοίλο της πόρτας του συνοδηγού του Nissan.
Μου δόθηκε η δυνατότητα να ξαναπώ στις 05:30 λίγο πριν τη λήξη του χθεσινού ανακριτικού της Αθηνών......
Καφές είναι είπα,ίσως τον απολαύσω μια άλλη φορά.
 

Το ανακριτικό της συγκεκριμένης Υπηρεσίας,ίσως είναι η μεγαλύτερη αρνητική εφεύρεση των τελευταίων ετών και δύναται να συγκριθεί με μια άλλη αντίστοιχη αρνητική βάρδια. Την μεταγωγή με βανάκι της ίδιας Υπηρεσίας.
Αν αυτό το κατάντημα δεν λυθεί επί Αρχηγίας
Αντ/γιου Α. Ανδρικόπουλου,δεν θα λυθεί ποτέ!


Ίσως να μην έχει την ενημέρωση ο αρχηγός του σώματος, ότι στην νυχτερινή αυτή βάρδια, εκτός του ότι , πρέπει να διέλθεις απ τα ορεινά της Κυψέλης,το Κολωνάκι,την άλλη γνωστή πλατεία του Παγκρατίου,τα Εξάρχεια χαμηλά και τα Τουρκοβούνια για τον έλεγχο και την εποπτεία να συνδυάσεις και τους λοιπούς αστάθμητους παράγοντες.....
Έτσι και χειρότερα πέρασε η χθεσινή νύχτα που η κούραση πριν λίγο μου επέτρεψε να σηκωθώ και να μή γνωρίζω αν είναι νύχτα η μέρα!

Μετά την πρώτη εμπλοκή στην μικρή ΓΑΔΑ (Την υπηρεσία με την μεγαλύτερη κινητικότητα,χωρίς κρατητήρια) , μας ζητήθηκε και η φρούρηση αυτού που συντάξαμε την 1052/3/.....δικογραφία.
Εν συνεχεία εφοδιαστήκαμε μάσκα υγείας και γάντια απ το χειρουργικό μεγάλου νοσοκομείου της Μεσογείων και εν μέσω ασθενών με την έξαρση του Η1Ν1 στο απόγειό της,στο όρθιο δίπλα απ το φορείο που κείτονταν ο ληστευθείς συμπράξαμε ώς Α και Β αν. υπάλληλοι για πράξη που έγινε στην περιοχή του Αγίου ....που δεν διέθετε νύχτα!

Το νούμερο που τελείωνε σε 61,είχε ξελιγώσει τελείως την μπαταρία απ τις αλλεπάλληλες κλήσεις και έπρεπε να επιστρέψουμε πάλι ,λίγο πριν τη βάση μας,στον Άγιο για 15 gr παραμύθα.
Χρέος μας και το κάναμε αγόγγυστα, αλλά οι δυνάμεις είχαν περιοριστεί όταν φτάσαμε στην Καισαριανή για τα κλεμμένα blue lable!!!!

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια