Τέλος η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς μετά την ομιλία του στην Ολομέλεια ο Πάνος Καμμένος διέγραψε, όπως είχε ανακοινώσει από το πρωί, τον βουλευτή Θανάση
Παπαχριστόπουλο.
Έτσι, οι ΑΝ.ΕΛΛ. μένουν με 5 βουλευτές, που όμως δεν μπορούν να συγκροτούν Κ.Ο.καθώς ο ένας εξ αυτών, ο Αριστείδης Φωκάς, έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.
Επ' αυτού ήταν ξεκάθαρη και η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής.
Η σημερινή κίνηση του Π. Καμμένου πρόλαβε την παραίτηση που είχε προαναγγείλει απ' την πλευρά του ο Θ. Παπαχριστόπουλος. Ο τελευταίος έδωσε δύο παρατάσεις στην δήλωσή του να παραδώσει την έδρα, καθώς πρώτα θέλει να ψηφίσει και το νομοσχέδιο για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Εάν ο κ. Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα του, όπως έχει πει, αυτήν την καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος, ουσιαστικά, έχει αποστασιοποιηθεί από το κόμμα.
Μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι παρέμεινε πιστός σε όσα έχει εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια. Μίλησε για απίστευτες λεκτικές βιαιότητες εναντίον του και υπογράμμισε ότι η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κάνει καλό στη χώρα.


_