Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρέθηκε πτώμα σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι - Σε ποιον ανήκει

Πτώμα σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Κονίτσης, εντοπίστηκε νωρίτερα. Το μακάβριο εύρημα αντίκρισε πρώτος ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που αποφάσισε να ξεκλειδώσει την πόρτα, καθώς
εδώ και ενάμιση μήνα δεν είχε δει τους ενοικιαστές του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρήκαν το πτώμα τυλιγμένο με σεντόνι και κουβέρτα και δεμένο με σκοινί. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα ούτε εάν η σορός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, καθώς είναι σε προχωρημένη σήψη.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι το ισόγειο διαμέρισμα ήταν ενοικιασμένο σε έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος έμενε εκεί με τη σύντροφό του από τη Γερμανία. Τελευταία φορά τους συνάντησε στις 5 Ιανουαρίου, όταν και του κατέβαλαν τελευταία φορά το ενοίκιο. Δεν τον εντυπωσίασε όμως το γεγονός της απουσίας τους, καθώς θεώρησε πιθανό να έχουν φύγει ταξίδι στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα ουδέποτε, όπως είπε, δεν είχαν δώσει δικαίωμα για καβγάδες.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε κάποιο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκαν μεγάλες σακούλες απορριμάτων και αυτό το εύρημα ερευνάται από τους αστυνομικούς.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια