Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι έδειξε η νεκροψία για το πτώμα στο Χαλάνδρι

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του 64χρονου άντρα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και τυλιγμένος με σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, ταινίες και σχοινιά, στο ισόγειο
διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου.
Τα αίτια θανάτου του σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρίθηκαν απροσδιόριστα και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα εξαχθούν με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης που οδήγησε στην αλλοίωση πολλών κρίσιμων στοιχείων.
Κακώσεις στον σκελετό και το κρανίο δεν βρέθηκαν αλλά ούτε στο σώμα, σε τέτοιο βαθμό που να δικαιολογούν θάνατο ενώ και κάποια σημάδια στο κεφάλι ήταν από τις αλλοιώσεις λόγω σήψης.
Πιθανότερη αιτία θανάτου με τα έως τώρα δεδομένα θεωρείται ο ασφυκτικός θάνατος, ωστόσο και πάλι λόγω των σηπτικών αλλοιώσεων στην στοματική κοιλότητα και τους πνεύμονες αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί και έτσι μένει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις να φωτίσουν περισσότερο τα αίτια θανάτου.
Αν και θεωρείται πως το θύμα είναι ο 64χρονος Έλληνας που είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με την Γερμανίδα σύντροφός του, τα αποτελέσματα του DNA θα ταυτοποιήσουν και τυπικά την σορό του θύματος.
Ο ρόλος της Interpol
Από τις ελληνικές Αρχές γίνεται έρευνα τόσο εντός της χώρας για τον εντοπισμό της Γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου ενώ έχει δοθεί σχετικό σήμα σε Interpol και Europol για τον εντοπισμό της.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διαμένει στον υπερκείμενο όροφο και είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 64χρονο, είχε χάσει τα ίχνη του ζευγαριού τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μαζί του είχαν χάσει τα ίχνη του 64χρονου, συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, κανείς όμως δεν είχε δηλώσει την εξαφάνισή του επισήμως στις Αρχές.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια