Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακόμα αναζητούμε την καθαριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο λοιπόν στην Αστυνομία του 2019! Ο Έλληνας Αστυνομικός, αφού αναγκάζεται να εφοδιάζεται με δικά του έξοδα τη στολή του,τα παπούτσια, το
αλεξίσφαιρο γιλέκο, το φορητό ασύρματο, τον φακό του και ένα σωρό άλλα είδη που του είναι αναγκαία για να εκτελέσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια το καθήκον του απέναντι στον πολίτη για το αγαθό της ασφάλειας, το τελευταίο διάστημα καλείται να πληρώσει από το μισθό του και τον καθαρισμό της Υπηρεσίας που υπηρετεί!!!
Και η υποχρέωση αυτή απορρέει από το σεβασμό στον εαυτό του, στους συναδέλφους και στους πολίτες που προσέρχονται στα Τμήματα, διότι απορίας άξιο είναι το γεγονός της μη καταβολής των υποχρεωτικών εξόδων από την Πολιτεία, για την καθαριότητα των χώρων της Ελληνικής Αστυνομίας, σαν να μην είναι αυτονόητο και απαραίτητο! Οι συνάδελφοι, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την αφοσίωση στο έργο τους, δεν αφήνουν την εικόνα των Υπηρεσιών τους να φαντάζει τριτοκοσμική, αφού η Πολιτεία τελικά πιθανότατα θεωρεί πολυτέλεια την καθαριότητα σε δημόσιους χώρους με πολυάριθμους επισκέπτες και κρατούμενους. Αυτά συμβαίνουν στη σύγχρονη Αστυνομία με τις συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις του προσωπικού της.

ΚΟΥΡΤΗΣ Αστέριος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης


http://policenet.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια