Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάληψη ευθύνης για τις φθορές στα ΑΤΜ

Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Ο αναρχικός σύντροφος Σπύρος Χριστοδούλου βρίσκεται σε απεργία πείνας από 14/1/2019, διεκδικώντας την άμεση συγχώνευση των ποινών του, την οποία
δικαιούται σύμφωνα με τους νόμους που η ίδια η αστική δικαιοσύνη έχει θεσπίσει. Η θέση του Σπύρου βρίσκεται στην ίδια πλευρά του οδοφράγματος με εμάς, με τη διαφορά ότι ο σύντροφος, όντας έγκλειστος στα μπουντρούμια της δημοκρατίας, χρησιμοποιεί ως οδόφραγμα το ίδιο του το σώμα.
Όλες οι αξίες αυτής της κοινωνίας αποτυπώνονται με πληρότητα στον ωμό κυνισμό των ξεφτιλισμένων εισαγγελέων και των ρουφιάνων της αντιτρομοκρατικής, που κυριολεκτικά κινούν το νήμα της ζωής των ατόμων που βρίσκονται σε απεργία πείνας, παίζοντας με τα όρια του σώματός τους, και φροντίζοντας να τους προκαλέσουν όσο μεγαλύτερη φθορά μπορούν. Στην περίπτωση του Σπύρου, και μετά από περισσότερο από ένα μήνα απεργίας πείνας, οι εισαγγελείς παίζουν πινγκ-πονγκ με τις ευθύνες τους, ορίζοντας εν τέλει δικάσιμο στις 27/2 στην Αθήνα, 45 μέρες μετά την έναρξη της απεργίας. Δράκος, Τζώνης, Βλάχου και Δελιστάθη είναι η αιχμή του δόρατος ενός μηχανισμού με θεμελιώδη σκοπό την ποδηγέτηση κάθε ίχνους αξιοπρέπειας και αυτοκαθορισμού των ανθρώπινων υποκειμένων. Όλα αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια έχουν στο στόμα τους τις σάρκες του συντρόφου μας, και αν ο κανιβαλισμός της εποχής δεν είναι ορατός, θα τον κάνουμε ορατό εμείς.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον σύντροφό μας και, με αφορμή την απεργία πείνας του, ξημερώματα 24ης Φλεβάρη επιτεθήκαμε με βαριές και καταστρέψαμε 3 ΑΤΜ -δύο της τράπεζας Πειραιώς και ένα της Εθνικής- επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στου Ζωγράφου. Παρόλα αυτά, η δράση μας αποτελεί ένα επιπλέον σημείο της υλικής σύγκρουσης με το κράτος και τους νόμους του, και τοποθετείται στο ευρύτερο πλαίσιο της αναρχικής επίθεσης. Στόχος της ήταν και θα είναι οι τράπεζες -ναοί του χρήματος- οι οποίες αποτελούν δομικούς πυλώνες του καπιταλιστικού συστήματος.
Δε θα αφήσουμε κανένα συντρόφι βορά στα νύχια του κατασταλτικού-δικαστικού συμπλέγματος.
ΣΠΥΡΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ
υγ.1: Σπύρος Δραβίλας πάντα παρών στη μνήμη και τις πράξεις των εξεγερμένων
υγ.2: Δύναμη και αλληλεγγύη στα συντρόφια στη Ρωσία και την Ιταλία, τα οποία δέχονται την ωμή κρατική καταστολή

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια