Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Μαρκάκης: Υπάρχει ελπίδα στην μεγαλύτερη ένωση προσωπικού του Λ.Σ. και έρχεται από συνδικαλιστικά νέους συναδέλφους

''Όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουμε στον συνδυασμό εγγυόμαστε την αλλαγή σελίδας να την συνοδεύσουμε με αποτελεσματική εκπροσώπηση και ανάκτηση της επιτακτικής ανάγκης επίλυσης
των καθημερινών προβλημάτων που μας ταλανίζουν'', επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Μαζί για την Ένωση''.



Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες

Μετά την συνάντηση των αντιπροσώπων του συνδυασμού ‘Μαζί για την Ένωση’, καθώς και του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ Δριβάκου Γιώργου και Ελευθεράκη Γιώργου μου δόθηκε εντολή με καθολική αποδοχή από τους συναδέλφους να ηγηθώ στις επερχόμενες εκλογές.

Σας ευχαριστώ θερμά και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας.
Με αίσθημα ευθύνης δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με την στήριξη σας για έναν καθαρό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουμε στον συνδυασμό εγγυόμαστε την αλλαγή σελίδας να την συνοδεύσουμε με αποτελεσματική εκπροσώπηση και ανάκτηση της επιτακτικής ανάγκης επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων που μας ταλανίζουν.

Θα είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε διάλογο προκειμένου να βοηθήσουμε και να διευθετήσουμε θέματα που σας απασχολούν και αρωγοί σε κάθε ευνοϊκή πρόταση για το γενικό καλό,προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε συνδικαλιστική ανεπάρκεια.

Παράλληλα δίνουμε τέλος στην εσωστρέφεια-απαξίωση  και σε κλίμα ενότητας  αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Μαζί για την Ένωση’’
Μαρκάκης Γιάννης  


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια