Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα Τρίκαλα έπιασαν τους δράστες «χρυσής» κλοπής στην Κέρκυρα

Ένα μικρό θησαυρό ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων σε δύο αυτοκίνητα που σταμάτησαν για έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης τους και συνέλαβαν τους τέσσερις
επιβάτες, οι οποίοι τον είχαν κλέψει από την Κέρκυρα!

Στα δυο οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, βρέθηκαν μετρητά ύψους 9.750 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες και διάφορα κοσμήματα των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν οι Έλληνες επιβάτες ηλικίας 23 ως 40 χρόνων. Έτσι, προσήχθησαν για προανάκριση και η αλήθεια δεν άργησε να λάμψει.



Όπως αποκαλύφθηκε μετά και από ενημέρωση που έκαναν στους συναδέλφους τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι δράστες μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είχαν εισβάλει το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Κέρκυρα και είχαν κλέψει τα ευρήματα, επιπλέον 250 ευρώ και τρία κινητά.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Οι συναρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες συνεχίζουν την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον πέμπτο της σπείρας και να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια