Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναζητούν κτήριο για στέγαση της Αστυνομίας στη Μεσσήνη

Κτήριο για να στεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης για τα επόμενα 12 χρόνια ζητεί να μισθώσει η Κτηματική Υπηρεσία, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.



Σύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη, το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής επιφάνειας περίπου 300 τ.μ. και συνολική ωφέλιμη επιφάνεια περίπου 240 τ.μ., από τα οποία τα 210 τ.μ. προορίζονται για γραφεία και τα 30 τ.μ. για αποθήκη.

Η διάρκεια της μίσθωσης, σημειώνεται, θα είναι 12 χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του εν λόγω ακινήτου από το Δημόσιο, ενώ ως ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος έχει οριστεί το ποσό των 1.200 ευρώ.

Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, επισημαίνει η σχετική διακήρυξη, θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τέταρτου χρόνου της μίσθωσης, κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκάμηνου.

Η σχετική δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι, στο κτήριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα (οδός Αριστομένους 123).

πηγή: eleftheriaonline.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια