Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η Δ.Α Ηλείας πάσχει απο υλικοτεχνικό εξοπλισμό''


Της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για διαταγή του Αρχηγείου που αφορά ανακατανομή περιπολικών οχημάτων, έγχρωμων και συμβατικών καθώς και υπηρεσιακών μοτοσικλετών, από διάφορες Υπηρεσίες της Επικράτειας τα οποία θα διατεθούν στην Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε αυτά που ανακατανέμονται βρίσκεται και ενα έγχρωμο όχημα του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, το οποίο και είναι ένα απο τα ελάχιστα περιπολικά που πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή εκτέλεση υπηρεσίας απο τους συναδέλφους.

Η Δ.Α Ηλείας πάσχει απο υλικοτεχνικό εξοπλισμό το φωνάζουμε και θα θα το φωνάζουμε μέχρι να βρεθούν ευήκοα ώτα.

Την ιδια ώρα που κάποιοι συνδικαλιστές ευχαριστούν και υποκλίνονται σε δεσμεύσεις του Αρχηγείου για άμεση ενίσχυση της Διευθύνσεως μας σε υλικοτεχνικο εξοπλισμό , το Αρχηγείο εκδίδει διαταγή για αποψίλωση των υπηρεσιών μας προς ενίσχυση κάποιων άλλων. Δεν είμαστε αντίθετοι με την ενίσχυση όλων πανελλαδικά των αστυνομικών υπηρεσιών, ομως οχι κατα αυτόν τον τρόπο. Δεν επιτρέπεται απο κανέναν να δημιουργεί Υπηρεσίες δυο ταχυτήτων και να συμπεριφέρεται με τρόπο τέτοιο που να θεωρεί τους συναδέλφους αναλώσιμους.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ενισχυθεί η Διεύθυνση μας σε βάρος κάποιας άλλης, όλοι έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις ως προς την ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων μας, απλά κάποιοι είστε ακατάλληλοι να διαχειριστείτε ενα πρόβλημα που κατα γενική ομολογία ταλανίζει όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες!!!!!!!

Υ.Γ Μήπως να ευχαριστήσουμε εκ νέου τον κ. Αρχηγό για αυτήν του την διαταγή ή μήπως είναι και αυτή απόρροια του συναισθηματικού του δεσίματος με την Διεύθυνση μας όπως φρόντισαν κάποιοι να μας ενημερώσουν;;;

ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια